.

Tfwadmx Двоен Хамак за Плъхове, Легло за Пор, Топло Руното Подвесная Легло, Клетка за Домашни Любимци, Аксесоари, Играчки за Захарна Планер, Дегу, Морско Свинче, Звездиц?

Tfwadmx Двоен Хамак за Плъхове, Легло за Пор, Топло Руното Подвесная Легло, Клетка за Домашни Любимци, Аксесоари, Играчки

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

✔ ПРИЛОЖИМО ОБЕКТ : Хамак за плъхове, подходящ за повечето беличьих клетки Комплектът включва 4 захващане, което позволява закрепване на хамаци към клетката. ✔ ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : Подвесная легло за плъхове с размер на 13,8 * 13,8 инча, подходяща за 2-ма възрастни порове или по-възрастни плъхове, катерици, холандски прасенца и т., за да имат достатъчно място за игра и няма да се отрази на настроението им поради ограниченост. ✔ ЗДРАВ И УДОБЕН МАТЕРИАЛ : Хамак за малки животни е изработена от приятен извън платното с висока плътност и топло яке материал.Да се забавляват на вашия малък домашен любимец, ние разработихме двойно двухъярусную легло - добра хамак за игри и отдих на вашия домашен любимец. ✔ ЛЕСНА УПОТРЕБА и почистване : Лесно и бързо свързан с клетката с помощта на приложените пролетта скоби, което позволява на малките на животните да тичат наоколо.Този удобен хамак-клетка на практика е необходима за всички клетки за домашни любимци, и са лесни за почистване.Може да се пере на ръка или в перална машина (моля, обърнете внимание, че е необходимо почистване, премахване на метални куки). ✔ Топло съвет - Ако имате някакви въпроси относно качеството на продуктите или повреда на логистиката, моля, свържете се с нас.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. ✔ ПРИЛОЖИМО ОБЕКТ : Хамак за плъхове, подходящ за повечето беличьих клетки. Комплектът включва 4 захващане, което позволява закрепване на хамаци към клетката. ✔ ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : Подвесная легло за плъхове с размер на 13,8 * 13,8 инча, подходяща за 2-ма възрастни порове или по-възрастни плъхове, катерици, холандски прасенца и т., за да имат достатъчно място за игра и няма да се отрази на настроението им поради ограниченост. ✔ ЗДРАВ И УДОБЕН МАТЕРИАЛ : Хамак за малки животни е изработена от приятен извън платното с висока плътност и топло яке материал.Да се забавляват на вашия малък домашен любимец, ние разработихме двойно двухъярусную легло - добра хамак за игри и отдих на вашия домашен любимец. ✔ ЛЕСНА УПОТРЕБА и почистване : Лесно и бързо свързан с клетката с помощта на приложените пролетта скоби, което позволява на малките на животните да тичат наоколо.Този удобен хамак-клетка на практика е необходима за всички клетки за домашни любимци, и са лесни за почистване.Може да се пере на ръка или в перална машина (моля, обърнете внимание, че е необходимо почистване, премахване на метални куки).

Декларирани характеристики