.

Носене Молокоотсос Meloyankoo, Преносим Молокоотсос с ниско ниво на шум, смесени режими и 9 нива, Електрически Молокоотсос без ръце с led дисплей и удължен живот на батери?

Носене Молокоотсос Meloyankoo, Преносим Молокоотсос с ниско ниво на шум, смесени режими и 9 нива, Електрически Молокоотсос

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

1 х силиконов гърдите панел 1 x Силикон газожидкостное разделение. 1 x Основа на автомобила. 1 x Основната машина. 2 x клапан за птицечовка. 1 x Купа за изпомпване. 【Лесно сцеживание】 Носене молокоотсос Актуализира 3 режима (масаж + усвояването + разход), които по естествен начин се имитира храненето на вашето бебе, за да се оптимизира производството на мляко, и на 9 нива, разработени, за да се осигури по-голяма гъвкавост. 【Най-свободно движение, по-дълъг живот на батерията】 Преносим молокоотсос с капацитет батерия 1200 mah, един ден се зарежда.Батерия с по-голям капацитет и по-бързо зареждане на Type-C. 【По-ясен режим на цял екран】 Елегантен, интелигентен дисплей позволява ясно и лесно да следите времето за изпомпване и на нивото на зареждане на батерията.Силиконови бутони служат по-дълго, а за смяна на предавките става по-мек. 【Ниско ниво на шум】 Звук на този електрически молокоотсоса при използване на по-малко от 40 db и не ще алармата на сън на детето. 【Безопасен материал, лесен за почистване на】 молокоотсос Hands free е изработен от хранително-мек силикон за да се гарантира сигурността на бебета и майки.Миенето на детайли на помпата след всяка употреба с топла вода и сапун и добре ополаскивайте. 【Лесно сцеживание】 Носене молокоотсос Актуализира 3 режима (масаж + усвояването + разход), които по естествен начин се имитира храненето на вашето бебе, за да се оптимизира производството на мляко, и на 9 нива, разработени, за да се осигури по-голяма гъвкавост. 【Най-свободно движение, по-дълъг живот на батерията】 Преносим молокоотсос с капацитет батерия 1200 mah, един ден се зарежда.Батерия с по-голям капацитет и по-бързо зареждане на Type-C. 【По-ясен режим на цял екран】 Елегантен, интелигентен дисплей позволява ясно и лесно да следите времето за изпомпване и на нивото на зареждане на батерията.Силиконови бутони служат по-дълго, а за смяна на предавките става по-мек. 【Ниско ниво на шум】 Звук на този електрически молокоотсоса при използване на по-малко от 40 db и не ще алармата на сън на детето. 【Безопасен материал, лесен за почистване на】 молокоотсос Hands free е изработен от хранително-мек силикон за да се гарантира сигурността на бебета и майки.Миенето на детайли на помпата след всяка употреба с топла вода и сапун и добре ополаскивайте.

Декларирани характеристики