.

Муслиновые салфетки от оригване Bilncece за малки момчета и момичета - 6 слоя, много меки и абсорбиращи влагата (Разноцветни салфетки оригване от 5 теми с шут)

Муслиновые салфетки от оригване Bilncece за малки момчета и момичета - 6 слоя, много меки и абсорбиращи влагата (Разноцветни

BGN 5.63

Сума
Налично за поръчка

✅【Че получавате】 : комплект от 5 теми унисекс памучни муслиновых салфетки от оригване с бутони за бебета; Размер : 19 х 9,5 инча, също е добър размер. ✅【МЕКА КЪРПА】: просто Ви харесва, коя е тази мека дрехи от оригване!Те лесно се абсорбират течността и не оставя драскотини или покраснений на кожата на бебето. ✅【МУСЛИНОВЫЕ САЛФЕТКИ от ОРИГВАНЕ】: Голям размер, заоблен дизайн във формата на боб с цип бутон. Перекидывается през рамо. ✅【ВПИТЫВАЮЩЕЕ СРЕДСТВО】: 6-слойный муслиновый памукът е мек и впитывающий благодарение на текстурированному переплетению, което улеснява вытирание слюнка.Дебелина идеален за оригване, без да е твърде тежка. ✅【ЗДРАВ】 : качествена поредица, предназначена за ежедневна употреба и пране.След дълъг период на употреба, той все още изглежда като нов, цветът не избледнява. ● Кърпи от оригване новородени ние използваме висококачествен чист памук, който не е деформиран и не се втвърдява след измиване. ● Те са меки и абсорбиращи, с текстурированным переплетением, което улеснява вытирание слюнка.Дебелина идеален за оригване, без да е твърде тежка.Освен добър размер.Лесен за почистване. ● Машинно пране. ● Температура на водата под 30℃. ● по-добре да се пере на ръка и се изсушава на въздуха. ● Отлична подаръчен комплект за новородено, детски душ, Коледа или за специални случаи. ● Голям размер, заоблен дизайн във формата на боб с цип бутон.Може да се използва като лигавник или се хвърли върху рамото си.Форма на красиво перекидывается през рамо, защитавайки собствените си дрехи.

Декларирани характеристики