.

Утяжеленная Слама Поильная чаша Evorie Tritan с дръжки за бебета и деца от 6 месеца, 7 Грама, Запечатани Мека Силиконова Слама Бутилка за първата Детска вода (Клубничная)

Утяжеленная Слама Поильная чаша Evorie Tritan с дръжки за бебета и деца от 6 месеца, 7 Грама, Запечатани Мека Силиконова

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Не съдържа BPS и БПАИновативна соломинка с тежестта на 360 ° позволява да се пие под различни ъгли.Вграден клапан за защита от течове и дизайн с панти капак гарантира ЛИПСАТА на течове и разливи.Въздушна система срещу колики предпазва от нежелан въздух и намалява коликите.Насърчава независимостта благодарение на удобен за захващане на дръжката.Перфектен преход с мляко, вода или сок в чаша.В лесни за употреба, почистване и сглобяване (могат да се мият в миялна машина).Подходящ за деца на възраст над 6 месеца. 【Отличена с награда】 Златен носител на австралийската награда Good Design Award 2020 за добре обзаведени сламени чашка за дете над 6 месеца.Майка - най-добрата приятелка за тренировки със слама. 【Сигурност】 Детска поильная чаша с соломинкой без съдържание BPS, БПА и фталатов. Отговаря на строгите европейски стандарти за качество на храните и EN14350 за деца под 4 години. 【Качество】 е Изработен от тритана най-висок клас, прозрачна като кристал, но трайно, като неръждаема стомана.Устойчиви на надраскване и удар качество отговаря на нуждите на активно отглеждане на малко дете. 【Стягане】 360 мека силиконова утяжеленная соломинка, предназначена за пиене, под всякакъв ъгъл.Напречен клапан и флип-надолу горния капак предпазват от протечку и разливане, са идеални за употреба в продължение на 6 месеца. 【Защита от задушаване】 Система за вентилация от слама свежда до минимум излишък на въздух, на колики и предпазва от задушаване.Чудесно като детска пиячи на 6 месеца за първата си поильника малко манчкина. 【Лесна употреба】, Устойчиви на петна, лек, лесен за почистване и подходящ за измиване в съдомиялна машина.Утяжеленная слама чаша с дръжки улеснява преминаването бебета на слама човек пиене. 【Популярна】 Най-добре продаваният тритановая чаша за пиене с утяжеленной соломинкой в Сингапур. 【Идеалният подарък за дете】 Идеалната детска тренировочная чаша за деца на възраст от 6 месеца до 1 година.Фланец, се предлага в кутия, идеален за къпане на бебето и подаръци за рожден ден. 【ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ】 Винаги използвайте този продукт е под надзора на възрастни.Инцидент може да се случи, когато бебетата се оставя да пие едни от падане на детето или ако продуктът е демонтирана.Слама чаша за пиене Evorie Tritan, не съдържа BPA, изработен от висококачествени тритана, която изглежда като кристал, но е трайна.

Декларирани характеристики