.

Силиконова Кърпа, Салфетки за маса за хранене, Кърпи за малки деца, Настолни Подложки, Устойчиви на петна, Нескользящие, Миещи, Топлоустойчиви, По-дебели, Лесно миещ?

Силиконова Кърпа, Салфетки за маса за хранене, Кърпи за малки деца, Настолни Подложки, Устойчиви на петна, Нескользящие,

BGN 8.49

Сума
Налично за поръчка

【Екологичен материал】 Силиконова поставка за прибори-който е екологично чист кухненски принадлежности, произведени от силикон, те са по-издръжливи и водоустойчиви, не изчезватПросто измийте го с ръцете и го хвърлете в миялна машина, когато трябва да се измие.Повече здраве за вас и вашето семейство. 【Перфектен дизайн】 Текстурный дизайн на кожата, ефективно предпазва от приплъзване.Идеален за вечеря, се определя на повечето кухненски плотове, маси и други работни места, защита на кухненския плот от загряване на кухненско обзавеждане.Уникални, практични и устойчиви подложки за масата и осигуряват защита от вода, драскотини, мазнини, устойчивост на топлина, и т. Цялата обжигающейся съдове. 【Многофункционална подложка за плотове】 Може да се използва като настолен подложка, силиконов подложка за прибори за хранене подложка, подложка за печене, подложка за фурната, подложки за горещи, защитна повърхност, изолиращи подложки, разделители за хладилник, подложка за микровълнова фурна, каботажните.Това е многофункционална подплата, подходяща за мебели на най-различни стилове.Тези модерни нескользящие кърпички също са идеални за декорация и ще подобрят качеството на живот на вашия дом, трапезария, кухня, удобства и бизнес офис. 【Разумен размер x 12,6 (45 см. * 32 см), дебелина само 1 мм за лесно съхранение и отлична топлоизолация.Лесно сложете няколко такива силиконови стелки един на друг, след това ги съберете заедно за съхранение в гардероба.Ефективна изолация на тези постелки може да достигне до 446 ° F (230 ℃), което е чудесно за защита на вашата трапеза от дърво, стъкло или друг материал. 【Гаранция за удовлетвореност】 Ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси, ще ви бъде предоставена възможно най-доброто обслужване.

Декларирани характеристики