.

Hemoton 30 Бр Чанта За съхранение на кърма Торбички За замразяване на кърма Торбички За замразяване на кърма Опаковки за мляко Чанта за кърмене Чанта За съхранение на М?

Hemoton 30 Бр Чанта За съхранение на кърма Торбички За замразяване на кърма Торбички За замразяване на кърма Опаковки за мляко

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Пластмасата Торбички за съхранение на кърма : Отличен дизайн - тези пакети за мляко може да свържете към соске с помощта на адаптер.Пакети за съхранение на мляко : - Висококачествен материал, здрав и безвреден.Торбички за кърма : лесен за употреба, преносим и компактен, лесно да ги носите със себе си.Устройство за събиране на кърма : Произведени от материал за трайно и устойчиво използване.Чанта за съхранение на кърма : Тя е малка и лесна.Пратката включва 30 x торбичка за съхранение Характеристики - Материал : LLDPE, торбички за съхранение на кърма за домашни любимци. - Цвят : Розова чанта за съхранение на кърма. - Размер : около 20x10x0,3 см пликчета за кърма. - Може да помогне за запазване на майчиното мляко прясно чанта за съхранение на кърма. - Произведен от материал за трайно и устойчиво използване на Чувалчета за кърма. - Малки и леки пакетчета с мляко за кърмене.Пакет за мляко за хранене - висококачествен материал, издръжлив и устойчив, екологично чист за съхранение на кърма. - Преносим и компактен, удобен переноске пакети за съхранение на мляко.Информация за стоки, Торбички за кърма Преносим и компактен, лесно да ги носите със себе си. торбички за замразяване на кърмата са от висококачествен материал, силна и трайна, екологично чисти. чанта за съхранение на кърма подарък на приятелите си, които стават млади майки. чанти за съхранение на мляко са подходящи за дома или на улицата и т. Чанта за съхранение на кърма Чанта за хранене, изработен от висококачествен полиетилен ниско налягане и PET материали, здрава и безопасна.

Декларирани характеристики