.

Mipcase 4 бр. Какаду Дъвче Натурален Костур Хамак за Дъвчене Птичья Клетка с Играчки Подвесная Клетка Стенен монтаж Подложка за Ухапване Попугайчиков Папагали Стръв Л?

Mipcase 4 бр. Какаду Дъвче Натурален Костур Хамак за Дъвчене Птичья Клетка с Играчки Подвесная Клетка Стенен монтаж Подложка

BGN 17.19

Сума
Налично за поръчка

Играчка за птици-папагали : Мрежа за катерене можете лесно да инсталирате на клетката, който е удобен за игра на вашия домашен любимецПоставка за дресура птици Висококачествени материали, играчка-люлка е годна, за да се домашни птици кусались и играе.Подвесная играчка за птици : Изискана играчка може да накарате вашите домашни птици постоянно се насладите на играта.Играчки за ухапвания в клетка за папагали : Този мат-хамак за папагали предоставя попугаям подходяща възможност, което го прави идеална играчка за тях.Играчка-мрежа за катерене папагали : Забавна играчка-люлка в клетка за птици може да помогне за подобряване на настроението вашите домашни папагали, докато са сами.Пратката включва 4 x играчки за папагали Особености -Играчка може да помогне да се забавлявате с домашен любимец, разработване на умения кусания птици играчка. -Цвят : както е показано на фигура, играчки за дъвчене папагали -Материал : Водно растение, играчка за катерене папагали от ABS-пластмаса - Изработени от висококачествени материали, играчка-люлка е годна за ухапване от птици, играчка за ухапване от папагал. - Както птица обича да дъвче, тази безопасна играчка може много добре да отговарят на техните нужди в bobble играчка за папагали. - Играчка с мрежа за катерене, подходящи за папагал и други интерактивни играчки на parrot малък birds parrot. - Тази играчка може да отнеме вашите папагали играта и доставят по-голямо удоволствие играчка-попугаю.07 X7 играчка за ухапване от папагал.Описание на продукта Играчки за дъвчене папагал Това помага съдържа клюн птици се поддържат чисти.играчка за ухапване папагал с уникална форма на люлка, която е визуално атрактивна за домашни любимци.натурална жердочка за птиците Тази играчка за папагал изработени от висококачествени материали, за по-дълга употреба. стенни играчка за хранене на папагал от материал, защита на околната среда, и износостойкая.

Декларирани характеристики