.

PATKAW 1 Комплект от 3 бр., Играчки за най-Малките същества, Папагал, Птичья Клетка, Аксесоари за Птици в Клетки, Вилица за плодове, Аксесоари за Хранене на Птици, Подвесн?

PATKAW 1 Комплект от 3 бр., Играчки за най-Малките същества, Папагал, Птичья Клетка, Аксесоари за Птици в Клетки, Вилица

BGN 37.65

Сума
Налично за поръчка

Аксесоар за хранене на птици : подвижна - разглобяема конструкция на капака за поставяне в клетка на любимите си храни за птици или строителни блокове на детски играчкиА за птиците : Това е идеалният инструмент за хранене, за да ви малка птичка играе и яде.Играчка за събиране на храната помага да се отървете от скуката.Преносима ясла за папагали : куха конструкция-птиците, както и лесно да получите от него храна.Може да бъде изпълнен с ядки, плодове или зеленчуци.Дървена поставка за птичи костур : Лесен за инсталиране, лесно се обработва и при необходимост може да бъде осигурено в клетка за птици, за да се улесни храненето.А за птиците : КАЧЕСТВЕНА ПРОЗРАЧНА, ПОЧТИ НЕРАЗРУШАЕМАЯ : получихме препоръки, свидетелстващи за това, че му е трудно да развиете.Въпреки факта, че изглежда, че това ще помогне, понякога трябва да се изпуска топката с височината на кръста, за да отслаби две страни, подобно на това, като натиснете на банката, за да развийте си.Ние ще се погрижим за нова,, в които детайл ще бъде по-лесно откручиваться.Осъществяване на списък 1 х комплект от 3 броя Топки за хранене на папагали Характеристики - Размер : около 10,00 X10,00 X10,00 см / 3,93 X3,93 X3 Забавна играчка за домашни птици. - Материал : акрилна пластмаса с перфорации - Цвят : Своеобразна играчка-а за птиците - е Изработен от висококачествен акрил материал, преносим, сигурен и здрав за по-дълга употреба Инструмент за хранене на птици. - Поставете този на топка за хранене в клетка или в игралната зала! аксесоари за люлките - Идеална ясла за какаду, мини-ара, какаду и т., плодове за птици-папагали. -С прозрачен дизайн, може да позволи на вашето домашно попугаю видите ясно продукти пиенето за птици. -Предотвратите негативно на поведението на папагали от скука градинска ясла за папагали.Информация за стоки, Клетка за хранене на птици Висококачествени материали осигурява безопасността на хранене, а такъв подобрен дизайн може да подобри мисловните способности на вашия домашен любимец в намирането на начини да се сдобият с храна и намаляване на броя на неправилни действия, причинени от скука. контейнер за храна за птици на Този обект представлява крушка за хранене на папагали.Градинска ясла за папагали Е ясла за какаду, мини-ара, какаду и т.

Декларирани характеристики