.

Ухапване от домашни птици, Борови шишарки, Борови шишарки за Коледно Мини Бижута Мини-Декорация за Коледната елха, по-Безопасни И по-забавно Естествена борова Шиша?

Ухапване от домашни птици, Борови шишарки, Борови шишарки за Коледно Мини Бижута Мини-Декорация за Коледната елха, по-Безопасни

BGN 6.99

Сума
Налично за поръчка

【Естествена борова шишарка】 ‑Чисти естествени борови шишарки, безопасни и нетоксични, с аромат на борови шишарки, лесно привличат птици за ухапвания и игри 【Играчка за местните зъбите】 ‑ Натурална играчка, подходяща за това, че птиците се разминали с устата си и нокти за укрепване на собственото си здраве. 【Няколко начина за използване на】‑може да се монтира отстрани на клетки за птици може да устои и да почиват, или да се използват като украса клетка за клетките. 【Устойчивост на укусам】 ‑Борови шишарки, устойчиви на укусам, така че не се притеснявайте за това, което ви укусят.Подходяща за папагали, какаду, развъдник, чинки, вълнообразни попугайчиков, ара. 【Коригиране на ядки】‑Идва с крепежни гайки и шайби, които могат лесно да бъдат окачени и постави в клетка или на други места, където могат да бъдат окачени. 【Естествена борова шишарка】 ‑Чисти естествени борови шишарки, безопасни и нетоксични, с аромат на борови шишарки, лесно привличат птици за ухапвания и игри. 【Играчка за местните зъбите】 ‑ Натурална играчка, подходяща за това, че птиците се разминали с устата си и нокти за укрепване на собственото си здраве. 【Няколко начина за използване на】‑може да се монтира отстрани на клетки за птици може да устои и да почиват, или да се използват като украса клетка за клетките. 【Устойчивост на укусам】 ‑Борови шишарки, устойчиви на укусам, така че не се притеснявайте за това, което ви укусят.Подходяща за папагали, какаду, развъдник, чинки, вълнообразни попугайчиков, ара. 【Коригиране на ядки】‑Идва с крепежни гайки и шайби, които могат лесно да бъдат окачени и постави в клетка или на други места, където могат да бъдат окачени. [Естествена борова шишарка] ‑ Чисти естествени борови шишарки, безопасни и нетоксични, с аромат на борови шишарки, лесно привличащи птици до поклевке и игри. [Моларна играчка] ‑ натурална играчка, подходяща за това, че птиците се разминали с устата си и нокти за укрепване на собственото си здраве. [Няколко начина за използване на] ‑ можете да Я закачите отстрани клетки за птици може да устои и да почиват, или да се използват като украса клетка за клетките. [Устойчиви на укусам] ‑Борови шишарки, устойчиви на укусам, така че не се притеснявайте за това, което ви укусят.Подходяща за папагали, какаду, развъдник, чинки, вълнообразни попугайчиков, ара.

Декларирани характеристики

Item Type:
Pine Cone Chewing Bird Toy
Material:
Pine Cones
Diameter:
Approx. 6cm / 2.4in
Purpose:
Pine cones for bird bite
Package List:
10 xBird Bite Pine Cones:
Note:
Every natural product is different, there is a 0‑1cm / 0‑0.4in error. :