.

18-Каратный Позлатен Нашийник-Верига за кучета Ширина 3/4 инча (20 мм), Трайно Колие за кучета с кубински звено, Сладък Моден Нашийник-Верига за Питбульдога, Украса от л?

18-Каратный Позлатен Нашийник-Верига за кучета Ширина 3/4 инча (20 мм), Трайно Колие за кучета с кубински звено, Сладък Моден

BGN 5.60

Сума
Налично за поръчка

⭐【По-леки и издръжливи в сравнение с】 Този нашийник-верига за кучета с позлатени с 18 Карата е изработена от неръждаема стомана 304 от по-лек метален материал cuban link, че 1/3 по-малко тегло същата неръждаема стомана, но все още здрав, да шия на вашето кученце да не е засегната от тежка веригаНито ръжда, нито петна. ⭐【Лесно за носене】 Лесно се затвори в замъка, не е нужно да утомляться да нося верига на вашето кученце, а дължината на златното колие за кучета е в регулация. ⭐【Размер】 Широчина златна верига е 20 мм (0,79 инча), а дължината е 17 см, 20 см, 23 инча и 26 инча в различни размери по избор, които са подходящи за повечето кучета.Преди да поръчате, моля, първо измерете дължината на врата на кучето, а след това добавете около 2 сантиметра. ⭐【Не поцарапает домашен любимец】 Добра полиране и липсата на чеп на яка със златна верига за кучета, вие не се притеснявате, че козината на вашето кученце ще подстрижена. ⭐【Чудесен подарък за кучета】 Тази верига за яката от злато за кучета върви добре с булдог, френски булдог, американски хулиган, питбулем, доберманом и т., И по-хубаво изглежда с дрехи в хавайски стил, слънчеви очила, слушалки.Нашийник за кучета Cuban link в стил хип-хоп ще направи вашето кученце, секси и очарователна, подходящ за подарък. ⭐【По-леки и издръжливи в сравнение с】 Този нашийник-верига за кучета с позлатени с 18 Карата е изработена от неръждаема стомана 304 от по-лек метален материал cuban link, че 1/3 по-малко тегло същата неръждаема стомана, но все още здрав, да шия на вашето кученце да не е засегната от тежка верига.Нито ръжда, нито петна. ⭐【Лесно за носене】 Лесно се затвори в замъка, не е нужно да утомляться да нося верига на вашето кученце, а дължината на златното колие за кучета е в регулация. ⭐【Размер】 Широчина златна верига е 20 мм (0,79 инча), а дължината е 17 см, 20 см, 23 инча и 26 инча в различни размери по избор, които са подходящи за повечето кучета.Преди да поръчате, моля, първо измерете дължината на врата на кучето, а след това добавете около 2 сантиметра. ⭐【Не поцарапает домашен любимец】 Добра полиране и липсата на чеп на яка със златна верига за кучета, вие не се притеснявате, че козината на вашето кученце ще подстрижена. ⭐【Чудесен подарък за кучета】 Тази верига за яката от злато за кучета върви добре с булдог, френски булдог, американски хулиган, питбулем, доберманом и т.

Декларирани характеристики