.

Тактически Нашийник с въздушна етикет за кучета - Тренировъчен Нашийник за големи Кучета, Тежкотоварните Военни Нашийник за кучета с Регулираща се дръжка, Нашийни?

Тактически Нашийник с въздушна етикет за кучета - Тренировъчен Нашийник за големи Кучета, Тежкотоварните Военни Нашийник

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Нашийник за кучета с въздушна маркирани】 Вградена конструкция яка за кучета с въздушна етикет може да се предотврати падането или гризане на въздушна етикети в сравнение с други тактически ошейниками за кучета, нашите нашийници за кучета с въздушна маркирани с по-икономични и не изискват допълнителна покупка на греди за кучета или притежателя на Apple Airtag. 【Материал премиум-клас】 Тактически нашийници за кучета, Изработени от висококачествен найлон 1000d, много здрава, устойчива на износване.Мека и удобна вътрешна подплата няма да навреди на козината на кучето и да може добре да защити шията на кучето, това е широк нашийник за кучета. 【Двойна защитна яка за по-големи кучета】 Тренировъчен нашийник за кучета с катарама е Снабден с вграден ошейником, магическа стикер и быстроразъемной метална закопчалка с двойно дизайн.Регулируем нашийник за кучета Лесно се побира и се отстранява, метална закопчалка може бързо да откопчавам В случай на извънредна ситуация. 【Дръжка за управление】 Военен тренировъчен найлонов нашийник за кучета има специална дръжка за управление, може ефективно да контролира кучето си в обучение, патрулиране, пешем туризма, движение за джогинг, лов, къмпинг, работа, тичане, скачане, пътуване, къмпинг.Подходящ за много средни и големи кучета, като немска овчарка, гранична коли, ротвайлер, немски дог, доберман, голдън ретривър, хъски, лабрадор, аляска маламут и т. 【Нашийник с въздушна маркирани за по-големи размери кучета】 Този тактически нашийник за кучета Apple Air Tag се предлага в 3 размера (размер на врата : M = 13,5-17 см, L = 17-20,5 инча, Xl = 20-24,8 инча). Моля, мярка на врата на вашето куче, преди да поръчате.Пратката съдържа : 1 * Нашийник за кучета с въздушна етикет Apple, 2 * ленти velcro (въздушна етикета в комплекта не са включени).Идва с 2 ивици, с които можете да украсите нашийник на кучето, да направи тактически яка специален и подчертават индивидуалността. 【Нашийник за кучета с въздушна маркирани】 Вградена конструкция яка за кучета с въздушна етикет може да се предотврати падането или гризане на въздушна етикети. в сравнение с други тактически ошейниками за кучета, нашите нашийници за кучета с въздушна маркирани с по-икономични и не изискват допълнителна покупка на греди за кучета или притежателя на Apple Airtag. 【Материал премиум-клас】 Тактически нашийници за кучета, Изработени от висококачествен найлон 1000d, много здрава, устойчива на износване.

Декларирани характеристики