.

Пуловер за кучета, Леопардовая Дрехи за Момчета и Момичета, Костюм на куче за една Чаена Чаша, Костюм йоркширски Териери Много Малка Порода, Блузи, Дрехи, с капак и Д?

Пуловер за кучета, Леопардовая Дрехи за Момчета и Момичета, Костюм на куче за една Чаена Чаша, Костюм йоркширски Териери

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Вид : КучеНаправете така, че вашият домашен Любимец да изглежда красиво.Модерен дизайн и ярки цветове. забележка : Моля, сравнете размерите на детайли с вашите, преди покупка!!!Използвайте подобна дрехи За сравнение с размера.Пол : Домашен любимец, Куче.Направете така, че вашият домашен Любимец да изглежда красиво.Модерен дизайн и ярки цветове. забележка : Моля, сравнете размерите на детайли с вашите, преди покупка!!!Използвайте подобна дрехи за сравнение с размера. Пол : Домашен любимец, куче. Пуловер за кучета, леопардовые качулка, за кучета, за дрехи, с капак и джоб, дрехи за домашни любимци, дрехи за домашни любимци от полиестер, модерен дизайн и ярки цветове.Пол : Домашен любимец, куче здрава, удобна, достатъчно топла, тя е лесно да се носи и да се почистват.Направете така, че вашият домашен любимец е изглеждал красивОтип : Собачийстиль : Модныйверсия : Фина hoody от 1 бр. Материал : Полиэстерпримечание : Моля, сравнете размерите на детайли с вашите, преди да!!!Използвайте подобна дрехи, за да се сравни с размера.

Декларирани характеристики