.

Украса за Хелоуин 16 Скелет кученце Pose-N-Stay Пластмасови костите на кучето с подвижни стави за да представляващи Скелета Подпори за партита на закрито/на открито.

Украса за Хелоуин 16 Скелет кученце Pose-N-Stay Пластмасови костите на кучето с подвижни стави за да представляващи Скелета Подпори

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

?Включва в себе си Скелета на кученцето с височина 16 сантиметра ?Здрав за всички сезони hinging рамка от пластмаса. Отлично качество.Луксозен комплект. ? Реалистичен външен вид.Имат гъвкав опашка и Подвижна Глава и челюст. ?Суперценный комплект за декорация за Хелоуин.Идеален за сцена и оформяне на Хелоуин, подаръци за партита за Хелоуин парти, тематични партита с костите на скелета, декор на закрито / открито, ежедневни игри и много други неща!. ? БЕЗОПАСЕН за ДЕЦАТА : не е токсичен.Отговаря на американския стандарт за играчки.Одобрен тест за безопасност. ?Включва в себе си Скелета на кученцето с височина 16 сантиметра. ?Здрав за всички сезони hinging рамка от пластмаса. Отлично качество.Луксозен комплект. ? Реалистичен външен вид.Имат гъвкав опашка и Подвижна Глава и челюст. ?Суперценный комплект за декорация за Хелоуин.Идеален за сцена и оформяне на Хелоуин, подаръци за партита за Хелоуин парти, тематични партита с костите на скелета, декор на закрито / открито, ежедневни игри и много други неща!. ? БЕЗОПАСЕН за ДЕЦАТА : не е токсичен.Отговаря на американския стандарт за играчки.Одобрен тест за безопасност.

Декларирани характеристики