.

WiFi Детектор на CO2, мониторинг на качеството на въздуха, Измерване на Емисии на газ, Температурата и Влажността в Помещението, Сензор NDIR за Отглеждане на Палатки, Гъб?

WiFi Детектор на CO2, мониторинг на качеството на въздуха, Измерване на Емисии на газ, Температурата и Влажността в Помещението,

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

1 x Детектор на CO2 1 x Стикер за позициониране. 2 x Винт с гумена запушалка. 1 x Ръководство за експлоатация. 【Точното откриване на】 Този интелигентен Wi-Fi детектор на CO2 точно контролира нивото на CO2, температура и относителна влажност на въздуха с помощта на вградения сензор NDIR (недисперсионного инфрачервени лъчи), който ще ви помогне по-лесно да се определи качеството на въздуха в помещението. 【За мониторинг на приложения】 Този CO2-монитор ви позволява да видите данни в реално време и да анализират историческите данни с помощта на смартфон (съвместима с устройства с IOS и Android).Лесно облегчайте сравнение и анализ. 【Дълъг живот на батерията и може да се регулира яркостта на】 Това наблюдение на качеството на въздуха с вграден литиево-йонна батерия с капацитет от 2000 mah, която може да бъде достатъчно дълго.Функция за регулиране на яркостта на 6 нива дава възможност за увеличаване или намаляване на яркостта с натискане на бутона в горната част на устройството. 【Автоматично калибриране】 За да се гарантира точността на наблюдение и откриване на този детектор оборудван с функция за автоматично калибриране.По време на първата употреба просто включете устройството и го задръжте го за повече от 24 часа, устройството автоматично откалибруется. (Не изключвайте захранването и не перезапускайте го на средата по време на калибриране). 【CO2 Индикатор и звукова аларма】 Измерител на CO2 се изчислява на 4 етапа на измерване на концентрацията на CO2 - добра (400-1000 ppm), нормален (1001-2000 ppm), ВРЕДНИ ЗА здравето (2001-3000 ppm) и опасна (3001-5000 ppm).Потребителят може да се определя праг на задействане на алармата на CO2, и той ще ви предупреди, когато концентрацията на CO2 ще стане прекалено висока.Мониторинг никога не е бил удобен с това устройство, Wi-Fi Smart CO2 Детектор, можете да проверявате измерените данни направо на мобилния си телефон, като изтеглите приложението на Hristo Smart и свързването на устройството.Благодарение на дизайна с въздушна конвекция и сензора NDIR мониторинг на емисии на CO2 в реално време никога не се проваля.Много лесен за работа и широко се използва в места с висока концентрация на въглероден двуокис, като например училище, оранжерии, помещения за отглеждане на растения, офис сгради, заводи, хотели, винарски изби, транспортни артерии, в дома и дори в колата.

Декларирани характеристики