.

CUPOITA 4 Опаковки 10-инчов Сублимационных вятърни Блесен, 3D Висящи На открито 2-Външна печат Алуминиеви Сублимационных Метални Вятърни Блесен, Вятърна Кинетична Скулп?

CUPOITA 4 Опаковки 10-инчов Сублимационных вятърни Блесен, 3D Висящи На открито 2-Външна печат Алуминиеви Сублимационных

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ WIND SPINNER】 Добавете индивидуален дизайн за вашия наружному пространството с помощта на двустранния лъскава сублимационного бланка wind spinner можете да персонализирате двете страни с помощта на един или два различни дизайниТова е чудесно произведение на улицата метални дворно изкуство или окачен интериор, благодарение на който вашето отворено пространство засияет в миг на око!Ако търсите нова сублимационную заготовки за своя проект, той ще бъде идеален избор, лесно сублимата или печат, UV-радиация, а РАЗМЕРЪТ на 10 ИНЧА ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО ДОМАШНИ ПРЕСИ. 【ДАЙТЕ СВОЕТО ПРОИЗВЕДЕНИЕ на ИЗКУСТВОТО, В ДВИЖЕНИЕ 】 Лъскава повърхност, които придават ефектен светлинен ефект, когато слънчевите лъчи добре се отразява от нея.Преображение за красота и движение, разкрасяване на вашият дом, градина, тераса, веранда или дори на прозореца в продължение на години, което го прави идеален за използване като улична украса от метал в двора.Вятърна фабрика за сублимационных заготовки идва с превръщането механизъм отгоре, така че след печат всичко, което трябва да направите, е обмахнуть му фен, да се мотае и да гледат как той се върти на вятъра!. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА УКРАСА】 Тези вятърни прядильни ще стане фантастично допълнение към всеки дом!Приложен завъртане кука позволява да се мотае си индивидуален фабрика и да го поставите на определено място, а след това дълги години се наблюдава как вашите проекти блестят на слънцето, вращаясь на вятъра. Той ще се превърне в идеален подарък за тези, които трудно се купи за членове на семейството, или да го донесе вкъщи и ги ползват като своя собствена. 【За ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА】 Нашите двете примамки са с бял основен слой и гланцово покритие.Произведен е от алуминиев лист, който е здрав, устойчив на атмосферни влияния и надраскване.Този 3d вятърна фабрика задължително ще продължи дълго. 【Опаковка】 4 броя 3 D сублимационный празен вятърна фабрика, 4 бр завъртане на куката.Подробни справки параметри на печат са дадени в раздел "Описание".Температура : 356ºF ~ 385ºF. Време : 60-80 секунди.Налягане : Средно.Моля, оставяйте грешка 1-3 мм от ръчно измерване.За да направите сублимационный фабрика-чисти, моля, избягвайте използването на размытого или не е в центъра на вниманието на изображението, размерът на снимката трябва да бъде колкото се може повече от 2000 пиксела.

Декларирани характеристики