.

Toyvian Шапка За душ, Детски Козирка за баня, Шапка за баня за деца, Шапка за душ за деца, Шампоан, Козирка за къпане, Шапка за деца, Шампоан, Защита за очите, Капачка за Ша?

Toyvian Шапка За душ, Детски Козирка за баня, Шапка за баня за деца, Шапка за душ за деца, Шампоан, Козирка за къпане, Шапка

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

ЕВАДетска шапка за плуване : тя предпазва от шампоан и вода в ушите, очите или устата на бебето.Шапчица с шампоан за възрастни : Просто измийте козирка за баня с вода и сапун, козирка за детска шампоан не абсорбира вода.Детска шапка за миене на косата : Използва се висококачествен материал EVA, лесен и по този начин, която обещава здравина и дълготрайност.Детски шампоан Shield : Направете едно приятно преживяване за децата, много полезен и удобен.Регулируеми детски душ : Също така е идеален за почистването на коса, подстригване и стайлинг.Списък на опаковки 2 x шапки за душ Характеристики - Цвят : син + розова шапчица за шампоан - Размер : около 30,00 X28,00 X2,00 см / 11,79 X11,00 X0 детска шапка за душ. - Материал : Шапка за душ от EVA - Предпазва от шампоан и вода в ушите, очите или устата детска шапка за шампоан. - Просто измийте козирка за баня с вода и сапун, козирка за детска шампоан не абсорбира вода, шапка за душ за деца. - Направете едно приятно преживяване за децата, много полезни и удобни детски шапки за шампоан. - 4 регулируема закопчалка на шапочке за баня, подходящи за шапки за душ с различна обиколка на главата за деца. - Изработен от лека EVA, здрави, идеални за момичета, момчета, шапка за къпане на малки деца.Описание на продукта Козирка за измиване на косата Е детски шампоан с регулируема катарама, който е добре отговорност на детето, без никакъв дискомфорт. детски шампоан приятна форма ще привлече децата и ще ги направи щастливи по време на измиване на косата.Детски шапки за шампоан не е нужно Да се притеснявате за контакт с шампоан и вода в очите на вашето дете!Това е полезна детска вана за къпане, когато бебето ви взема душ.

Декларирани характеристики