.

Защитни ръб Makibi Baby | Защитни кантове за мебели, тапети, Бюра | Броните от Стиропор за детска безопасност | Предварително приклеенные 3 м | 6,5 фута / 2 m (черен)

Защитни ръб Makibi Baby | Защитни кантове за мебели, тапети, Бюра | Броните от Стиропор за детска безопасност | Предварително

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Острите ръбове на възглавници : Остри ръбове в ежедневието могат да доведат до появата на подутини и натъртвания при вас и вашето семействоЗа да се предпази от наранявания, добър избор могат да се водим брони.Защитен кант Makibi е изработена от мека пяна NBR, която служи като отлична амортизация на остри краищата.Лесно се нарязва : дължината му е 6,5 фута / 2 м, широчина 3,15 инча / 8 см и дебелина 0,31 инча / 0,8 см, което позволява да отрежете до желаната дължина и ширина, за да се побере под всяка мебел, която планирате да направите по-сигурна.Лесна инсталация : Двустранен лентата вече е залепен за задната част на бронята Makibi edge за спестяване на вашето време.Освен това, лепилото се нанася върху цялата субстрата, вместо да оставят средната част неклеящейся, която осигурява достатъчно количество лепило, за да можете да отрежете защитни огради по краищата в съответствие с вашите нужди.Много приложения : Защитен кант Makibi подходящи за дома, училище, детска градина, ясли, домове за стари хора, развлекателен център, болница, офис и т., и тя може да се придържаме към дървото, стъклото, метала и така нататък.Цвят : Има в 3 цвята – черен, сив и бежов цвят по ваш избор, за да са в хармония с вашите мебели.Съвет : ако нанесете регионални броня на различни повърхности, трупат го, и откриват, че устойчивостта на слаба, моля, опитайте се да отрежете регионални броня по размер и съответно да му върху различни повърхности.Лесна инсталация : 1. Почистете и подсушете повърхността, върху която вие бихте искали да зададете на защитни огради. Измерете и изрежете желаната дължина и ширина. Отклейте 3-метрова лента. Залепете регионални броня обратно към мястото и здраво натиснете го в продължение на няколко секунди.Инструкция за изпълнение на ъглов на рязане : 1. Маркирайте точка на бронята, където се събират край на мебели. Отрежете под ъгъл от 45 градуса между точката за маркиране и на ръба на бронята и най-накрая, придайте му малко L-образна форма.L-образно деколте трябва да бъде заверен заедно след сгъване. Отклейте 3-метрова лента. Закрепването на бронята до желания ъгъл и здраво натиснете го в продължение на няколко секунди. Внимателно почистете една страна от повърхността. Загрейте лента сешоар и продължавайте да отклеивать. Дете любопитни за всичко. 1) най-Добре да изберете цвят защитен ръб, най-близък до цвета на мебелите.

Декларирани характеристики