.

Коледна Легло за морски Свинчета, Флисовые Спално бельо за малки Животни-Плъхове, Гнездо за Таралеж, Мини-Къщичка За Хамстер, Коледен Комплект за холандската прасе?

Коледна Легло за морски Свинчета, Флисовые Спално бельо за малки Животни-Плъхове, Гнездо за Таралеж, Мини-Къщичка За Хамстер,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【На разположение 3 размер】 Подходящ за холандската свиня, Катерица, Таралеж, Плъхове, Брадат Дракон и други дребни животниМоля, изберете най-подходящия размер за вашия мил домашен любимец. 【ЗАКЛЮЧВАНЕ】 Идва с касова брава и може да бъде записан.Предотвратява теглене легла малки животни. 【КЛАСИКА】Коледа е винаги този елемент, който се харесва на децата и те ще станат щастливи подарък по всяко време. 【ПАМУК】 е Изработен от вълнена вълнени материали, мека, топла и удобна.Лесен за почистване. 【БЕЗОПАСНО и ТОПЛО】 Идеалното място, предназначено за вашите малки приятели, на сигурно и топло, за да могат те да спи или да играе вътре. 【На разположение 3 размер】 Подходящ за холандската свиня, Катерица, Таралеж, Плъхове, Брадат Дракон и други дребни животни.Моля, изберете най-подходящия размер за вашия мил домашен любимец. 【ЗАКЛЮЧВАНЕ】 Идва с касова брава и може да бъде записан.Предотвратява теглене легла малки животни. 【КЛАСИКА】Коледа е винаги този елемент, който се харесва на децата и те ще станат щастливи подарък по всяко време. 【ПАМУК】 е Изработен от вълнена вълнени материали, мека, топла и удобна.Лесен за почистване. 【БЕЗОПАСНО и ТОПЛО】 Идеалното място, предназначено за вашите малки приятели, на сигурно и топло, за да могат те да спи или да играе вътре.Моля, изберете според големината на вашия домашен любимец.

Декларирани характеристики