.

Първият набор от продукти за грижа за дете 10 в 1. Гребен и четка за коса, Машина за рязане на ноктите, Назален Аспиратор, Пипета за лекарства, четка за пръста ножица. П?

Първият набор от продукти за грижа за дете 10 в 1. Гребен и четка за коса, Машина за рязане на ноктите, Назален Аспиратор,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

ПРЕДМЕТИ от ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ ЗА бебета, ТРЯБВА да ИМАТ : 10 в 1 практичном пишете!Гребен за коса, четка за коса, пинсети, машина за рязане на ноктите, назален аспиратор, пипета за лекарства, четка за пръста ножица с кръг на върхаОтговаря на ежедневната потребност на детето.Най-добрите продукти от първа необходимост за новородени.БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ : Изработен от висококачествена неръждаема стомана и пластмаса, не съдържат BPA!Осигурява спокойствие на родителите и на възможно най-добрите грижи за здравето на вашето дете.ПЕРФЕКТНИЯ подарък за БЕБЕ ДУШ : Подаръчен комплект за новородено - това е просто идеалният подарък за бъдещи майки или родители, родени за първи път.Отличен за подаръци в душата на бебе, рожден ден и Коледа.Подаръчен комплект Baby Essentials. Комплект за грижа за децата от 10 бр. включва в себе си пишеща машина за рязане на нокти, зъби, четка за коса, почистващи препарати.Висококачествена, безопасна и идеална за новородени, удобен, компактен и лек.Съдържа всичко най-необходимо за доброто здраве на вашето дете.Специално предназначени за новородени деца. практичен комплект 10 в 1!Гребен за коса, четка за коса, пинсети, машина за рязане на ноктите, назален аспиратор, пипета за лекарства, четка за пръста ножица с кръг на върха.Отговаря на ежедневната потребност на детето.Най-добрите продукти от първа необходимост за новородени.

Декларирани характеристики