.

KALLORY, 15 бр., Коледни Бебешки Ленти За Глава, Превръзка за Коса с Лък, шапки За бебета, Цветни Детски Смесени Ленти за глава, Превръзка на Главата, Декоративни шапки за ?

KALLORY, 15 бр., Коледни Бебешки Ленти За Глава, Превръзка за Коса с Лък, шапки За бебета, Цветни Детски Смесени Ленти за

BGN 12.85

Сума
Налично за поръчка

Превръзка от неопрен за коса за деца - идеалното украшение за коса за Коледа, костюмированную парти, представаДетски превръзка на главата си тюрбан-идеално за всеки повод, рожден ден, детски душ, детска фотография, детски подаръци, Коледа и много други.Празнична превръзка на главата-очарователна форма banta с пайети, ще направи вашето дете е по-скъп. Красива превръзка на главата от по-мек материал и красив дизайн - най-добрият избор за вас. достатъчно проста, но нека децата да са достатъчно красиви.Възел детска тюрбана-произведен от материал, който не избледнява и не се деформират.Осъществяване на списък с 15 x превръзка от неопрен за косата Характеристики -Очарователна панделка с пайети във формата на banta ще направи вашето бебе по-сладък дресинг за коса с пайети. Тюрбан за душата на дете-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалните детски главоболие повязками. - Цвят : зелено-бял, червено-зелено, зелено-червени, червено-бяла, червена превръзка на главата в коледната тема. - Идеалното украшение за коса за Коледа, костюмированную парти, представителство, детски превръзки. -дизайн с лък прави практична и привлекателна мек седалище убором за деца. -Материал : плат детски еластичен прическа. -Прекрасна идея за подарък за членове на семейството и декоративни шапки приятели. - Произведен от материал, който не выцветающего и не деформирующегося обръч за коса. - И с приятен интериор за ежедневно носене еластичен детски тюрбана. - Размер : приблизително 17x5x1,2 см Цвете за новородени.Описание на продукта Празнична превръзка на главата Търсите очарователни аксесоари за коса за вашите скъпи деца?Те са практични и атрактивни.Превръзка на главата за деца са изработени от висококачествени материали и се извършва под формата на banta.Изберете този продукт е за тях!Чудесен избор за подарък на вашето дете като специален подарък за реч или за ежедневна употреба.

Декларирани характеристики