.

Mgtfbg 2 опаковки на Силиконови играчки за никнене на млечни зъби с дистанционно управление и слот Дръжка за деца от 6-18 Месеца, Момчета и Момичета, Детски а моларно Про?

Mgtfbg 2 опаковки на Силиконови играчки за никнене на млечни зъби с дистанционно управление и слот Дръжка за деца от 6-18

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

[Бебета харесва, на майката могат да бъдат сигурни] Текстура гел Mgtfbg мекаИзработен от висококачествен хранителен силикон.Не е дразнеща миризма, не съдържа бисфенол А, нетоксичен. Тестван лаборатория, призната CPSC. [Уникален дизайн] Различни форми на зъбни жвачек могат по-добре за облекчаване на дискомфорт на венците на бебето.Натискане на клавиш може да привлече вниманието на детето.Размерът е подходящ за бебе.Дизайн със задълбочаването на формата на гърба може да се подобри оформяне на устната кухина, е още по-лесно паста за дискомфорт, а също така може да се използва като различни графични форми. [Набор от детски играчки за никнене на млечни зъби] Цвят играчки за никнене на млечни зъби ярък.Това може да подобри разпознаването на цветове дете и когнитивни способности.Анти-въже може да прикачите към дрехи на бебето, тя да не е паднал на земята по време на използване на дете.Подходящ за деца от 0-6 месеца и 6-12 месеца. [Защита на хигиена на устната кухина при деца] Играчка за вземане на млечни зъби могат да повлияят на бебета хапят или смученето на пръстите.След употреба изплакнете детска играчка с вода или да сложите в съдомиялна машина, подсушете и съхранява за следваща употреба.Това помага за предпазване на детската хигиена на устната кухина. [Идеални подаръци] Играчки out играчки са много подходящи за деца от 3-6 месеца и 6-12 месеца.Това е най-популярната стоки за бебета, Деня на Благодарността, Коледа и всякакви други случаи на връчване на подаръци.Това е интимен избор на подаръци за бебета.Ако имате някакви въпроси или недоволство, можете да се свържете с нас по всяко време.

Декларирани характеристики