.

HEALLILY 3 бр. Ръкавици За Почистване на Лицето Кърпички за Многократна употреба За Измиване на Лицето, Тампон За отстраняване на Грим, Варежка За Тялото, Скрубер за Плу?

HEALLILY 3 бр. Ръкавици За Почистване на Лицето Кърпички за Многократна употреба За Измиване на Лицето, Тампон За отстраняване

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Прост дизайн, привлекателен за всички групи тъканта уплътнение за лицето.Просто го смесете със средство за отстраняване на грим, за ефективно премахване на дневен грим.ръкавица за миене на лицето.Моющаяся и множество. гъба за отстраняване на грим.Този комплект ръкавици за почистване на много нежна, покрита с висококачествен материал. кърпички за отстраняване на грим. Луксозни пуховички за прах внимателно се грижат за вашата кожа!възглавница за почистване на лицето.Описание Ръкавици за почистване на лицето, За отстраняване на грим, ръкавици за почистване козметична прах, Сгъстено почистващи тампони Особености - Материал : Полиестер памук.- Размер : 12 x 8.5 x 0,5 виж - Цвят : розов.Пратката включва 3 х почистващи ръкавици.

Декларирани характеристики