.

LCD дигитален термометър-влагомер с температурен дисплей влажност на външния сензор за влечуги, лесно да се контролира околната среда.

LCD дигитален термометър-влагомер с температурен дисплей влажност на външния сензор за влечуги, лесно да се контролира околната

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

1 Точни показания : за Нашия LCD дигитален термометър-влагомер с дисплей на температурата и влажността на външния сензор за влечуги осигурява точни и надеждни данни за местообитания на влечугите. Лесна употреба : Този термометър-влагомер е лесен за инсталиране и използване, което го прави отличен избор за собствениците на влечуги. Издръжлив дизайн : Този термометър-влагомер, проектирана за по-дълъг експлоатационен живот благодарение на здравата конструкция и водонепроницаемому външен вид. Външен сензор : Външен сензор ви позволява лесно да контролирате температурата в различни зони на камерата за влечуги. Гаранция за пазаруване : добро следпродажбено обслужване е олицетворение на нашето чувство за отговорност за обслужване на клиенти, както и ефективно потвърждение на почтеност - това е доверие, ангажираност, както и гаранция за потребителите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Точни показания : за Нашия LCD дигитален термометър-влагомер с дисплей на температурата и влажността на външния сензор за влечуги осигурява точни и надеждни данни за местообитания на влечугите. Лесна употреба : Този термометър-влагомер е лесен за инсталиране и използване, което го прави отличен избор за собствениците на влечуги. Издръжлив дизайн : Този термометър-влагомер, проектирана за по-дълъг експлоатационен живот благодарение на здравата конструкция и водонепроницаемому външен вид. Външен сензор : Външен сензор ви позволява лесно да контролирате температурата в различни зони на камерата за влечуги. Гаранция за пазаруване : добро следпродажбено обслужване е олицетворение на нашето чувство за отговорност за обслужване на клиенти, както и ефективно потвърждение на почтеност - това е доверие, ангажираност, както и гаранция за потребителите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Особености : 100% чисто нов и високо качество на LCD цифров измерител на температура и влажност с външния сензор.Той може точно измерване на влажност в диапазона 10% ~ 99% и температура от -50 ℃ до 70 ℃, създаване на благоприятни условия за вашия домашен любимец или влечуги.Вграден термометър и влагомер в един измерителе са удобни за използване и може да се използва в продължение на дълго време.Цифров LCD екран ясно показва номер за удобство на четене.

Декларирани характеристики