.

Toddmomy Детска Машинка За Нокти 4 бр. Педикюрные Ножица за Бебета Комплект Ножица за Бебета от Неръждаема Стомана, Ножове за Машинки за Подстригване Маникюр Инструмен?

Toddmomy Детска Машинка За Нокти 4 бр. Педикюрные Ножица за Бебета Комплект Ножица за Бебета от Неръждаема Стомана, Ножове

BGN 5.33

Сума
Налично за поръчка

ABS, неръждаема стоманаКомплект за грижа за детето : Изработен от висококачествена неръждаема стомана и ABS-пластмаса, устойчив на абразия, не е лесно да избледняват и деформирана.Ножици за коса в носа : Детски ножици, Безопасни Красиви Инструменти за маникюр, нокторезачки, режещи инструменти за маникюр, Бебешки аксесоари.Детски нокторезачки : Ергономична дръжка, удобен за хващане, не нанасят вреда на детето.Нокторезачки : Леки и преносими, им е по-удобно за носене и съхраняване.Нокторезачки за новородени : Ергономична дръжка осигурява удобно захващане не травмируя деликатната кожа на вашето бебе.Осъществяване Списък 2 x нокторезачки Особености - Практични и безопасни ножици за нокти, специално предназначени за новородени и бебета.Тя може да се използва като подарък на вашите приятели, които имат детски маникюр, определени за новородени. - Лек и преносим, по-удобен за носене и съхранение на детско подстригване за нокти. - Материал : ABS, набор от продукти за грижа за детето от неръждаема стомана. - Благодарение на круглому дизайн на режещата глава, уникална и оригинална, безопасен и удобен за изрязване на ноктите на краката на вашето дете и ножици за подстригване на коса в носа. - Размер : Приблизително 8.20 инча детски инструменти за нокти. - Изработен от ABS-пластмаса и неръждаема стомана и практичен за използване на ноктите нож. - Ергономична дръжка, удобен за хващане, не боли детски инструменти за грижа за ноктите. - Цвят : Синьо-сиво, Оранжево-сиво Машинка за нокти.Информация за стоки, Детски нокторезачки С кръгла режещата глава, уникална и новаторска конструкция, са безопасни и удобни за подстригания ноктите на краката на вашето дете.Ножица за нокти за новородено са Изработени от ABS-пластмаса и неръждаема стомана, този предмет от 2 детски клещи за нокти практични за употреба.

Декларирани характеристики