.

Woohome 41 БР. Железни Ивици с Аппликацией под формата на Слънчевата система, Етикети, Разход на Космически кораб, Планета, Бродирани Декоративни Ленти, Определени Апли?

Woohome 41 БР. Железни Ивици с Аппликацией под формата на Слънчевата система, Етикети, Разход на Космически кораб, Планета,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

❤Широко се използва : 41 бр кръпки за ютия solarsystem отлични за шиене или гладене на якета, дънки, чанти, панталони, тениски, поли със собствените си ръце.Ярки цветове, уникален модел на планетите и космическите кораби - възрастни и деца ще го харесат. ❤Материал : плат на обратната страна на тези ивици има лепило, можете да ги гали или шият. Размер : различните размери (моля, погледнете снимката. ❤ Лесен за използване : на обратната страна на ивици има специален клей, който се топи при нагряване, така че можете да се гали или го шият дрехи и текстилю.И вие можете да ги шият, за да го направи по-трайни. ❤Ремонт и декорация : комплект железни ивици може да удължи живота на любимите си дрехи.Повече не се притеснявайте за дефект или грозно дырке на дрехите си, ако имате тези сладки памучни кръпки.Направете своите стръмни и модерен. ❤Материал за защита на околната среда : да не причинява вреда на нашата кожа и е безвреден за околната среда.Това може да ви помогне да улов на тенденцията, никога не изостават от модата.Лепенки Solar system Iron on са идеални за ремонт и декориране!Това е добър избор, за да се гарантира, че вашият плат е станал готин, модерен.Спецификация : - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : плат Размер : Различните размери (моля, вижте снимката.) - Количество : 41 бр Инструкции за гладене : 1. Първо се уверете, че вашите дрехи или чанти могат да бъдат изгладени при висока температура. Загрейте ютията до около 150 ℃ /302℉, сложете кърпа в подходящо положение и покрийте я с парче памучна тъкан (за да не прегрява от висока температура). С помощта на ютия проглаживайте назад-напред лицева тъкан, покрита с памучна кърпа, всеки път в продължение на 8 ~ 10 секунди.За да се гарантира, че облеклото не е повреден, можете всеки път да продължи да се гали в рамките на кратък период от време, а след това повторете гладене няколко пъти. След това обърнете към обратната си страна, прогладьте стикер на плат и приклеивающуюся част в продължение на 8 ~ 10 секунди, за да сте сигурни, че дрехите не е повреден, можете всеки път се гали в рамките на кратък период от време, а след това повторете гладене няколко пъти, за да се лепило за етикети върху плат напълно нагрелся. След гладене оставете го да се охлади.Ако трябва да нашивка, бродирана кърпа, е по-трайно, можете да да мига плат нашивку с игла и конец.

Декларирани характеристики