.

JKYYDS Эспандер, Комплект от 3 теми с Набедренным Пръстен, Эспандер за Йога Упражнения, Еластична Лента, Подходящ за Фитнес Колан за Коремни преси, фитнес зала (Цвят: че?

JKYYDS Эспандер, Комплект от 3 теми с Набедренным Пръстен, Эспандер за Йога Упражнения, Еластична Лента, Подходящ за Фитнес

BGN 9.36

Сума
Налично за поръчка

Той се използва за тренировка на мускулите на седалището, бедрата и прасците, а също така и за поддържане на равновесие на тялото и подобряване на основните сили на организмаТой е много подходящ за тренировка на ръцете, гърба, краката и задните части.Използван в съчетание с вашите силови тренировки, той е много подходящ за тренировки със силова тренировка, йога и физиотерапия.Това помага за укрепване и удължават мускулите.Идеален инструмент за правилното стягане и тренировка челюстите!.Тези эспандеры може да се използва за разтягане, скокове и други по-леки упражнения, включително вдигане на леки тежести.Те също са много подходящи за тези, които искат само леко натискане.Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще дадем задоволително решение.Спецификация : Име : Ивица на повърхността Материал : друг Цвят : светло зелен /розов /лилав Дължина : 8 см, обиколка : 76 cm, импеданс светло зелен : 60 килограма, устойчивост на шипению : 90 паунда, защита от лилаво : £ 150. Можете да ни изпратите електронно писмо, за да обясни, кой продукт ви е нужен.Ако има някакви проблеми с нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа.Ние сме длъжни да гарантираме, че нашите клиенти на 100% доволни от нашите продукти. Можете да ни изпратите електронно писмо с посочване на продукти, които ви трябват.

Декларирани характеристики

Name:
Resistance Band
Material:
Other
Color:
light green/pink/purple
Width:
8CM
Circumference:
76cm
Light green resistance:
60LBS
Pink resistance:
90LBS
Purple Anti:
150LB
You can send us an email to explain the product you need. If there is any problem with our product, please don't hesitate to contact us, we will help you within 24 hours. We are obligated to ensure that our customers are 100% satisfied with our products:
You can send us an email stating the products you need :