.

Аксесоари за портмонета COHEALI Аксесоари за портмонета и Аксесоари за портмонета 30 бр Подвижни цип Плъзгачи за застежек-мълния Слайдер за застежек-мълния Метален ци?

Аксесоари за портмонета COHEALI Аксесоари за портмонета и Аксесоари за портмонета 30 бр Подвижни цип Плъзгачи за застежек-мълния

BGN 30.80

Сума
Налично за поръчка

Цип - Произведени от висококачествени материали от с сплав, практични и трайниКорона цип-подходящ за подмяна на гребец цип, подходящ за повечето застежек-мълния в дамска чанта, раница, куфар и много други. Комплект за ремонт цип-изящна изработка пречи на увреждане и може да бъде продължителен в продължение на дълго време. Подмяна на плъзгача с цип-Тези глави цип могат да заместят повредените. Ремонт на цип-Тези глави цип могат да бъдат заменени по всяко време, са лесни за използване. Прислужници с цип-Произведени от висококачествени материали от с сплав, практични и трайни.Корона цип-подходящ за подмяна на гребец цип, подходящ за повечето застежек-мълния в дамска чанта, раница, куфар и много други. Комплект за ремонт цип-изящна изработка пречи на увреждане и може да бъде продължителен в продължение на дълго време. Подмяна на плъзгача с цип-Тези глави цип могат да заместят повредените. Ремонт на цип-Тези глави цип могат да бъдат заменени по всяко време, са лесни за използване.Пратката включва 30 x съемников с цип Характеристики -Размер : около 3,00 X0,86 X0,36 см/1,18 X0,34 X0,14 инча -Подходяща за раници, пътни куфари, спортни чанти, палта, спортни облекла и т. удобен и моющийся, се използва за diy, шиене, портновских diy, чанти, палатки и т. - Нашите плъзгачи за застежек-светкавиците са идеален заместител на повредени или счупени кълба. - Материал : цинк сплав - Произведен от висококачествени материали от с сплав, практичен и здрав. - Най-вече подходящи за всички видове на нещата, в които има цип, като раници, куфари, чанти, палта, спортни облекла, пуховик и т. Информация за продукта Тези цип, изработени от качествени материали, които са много трайни и тяхното не е лесно да повреди или скъса.Те са много лесни за инсталиране и употреба и са много подходящи за замяна на повредени застежек-мълния, като чанти, ученически чанти, портфейли и т.

Декларирани характеристики