.

50шт Перлени Апликация Бутон-Нокът, Копчетата от изкуствени Перли 12 мм, Имитация на Перли Мъниста, Апликации, Бутон-Нокът, Дрехи, Обувки, Аксесоари за Шевни на Сватбе?

50шт Перлени Апликация Бутон-Нокът, Копчетата от изкуствени Перли 12 мм, Имитация на Перли Мъниста, Апликации,

BGN 6.33

Сума
Налично за поръчка

【Материал премиум-клас】 нокът с аппликацией от перлено мъниста, изработени от висококачествен материал, който се отличава с добро качество и невероятен външен видВисоко качество на продукта осигурява по-дълъг експлоатационен живот. копчета с аппликацией от перли】 В комплекта са включени копчетата от изкуствени перли 50 бр., брой може да съответства на дневната употреба.Той е здрав, изящен и елегантен, изыскан в производството и красив на външен вид. 【Широко приложение】 Дизайн копчета с имитация на перли, направи си сам с него, за да създадете собствен индивидуален фигурата на героя.Тези перлени апликация-копчета-ноктите може да се използват за украса на дрехи, раници, колани, обувки, шапки и т. 【изящна изработка】 изящна изработка, това е добър аксесоар за украса на чанти.Компактен външен вид и много практично де чанта в ежедневния живот. 【Добро обслужване】 Моля, потвърдете, преди пускането на поръчката.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.Вашето удовлетворение е наш основен приоритет!.Параметри : Материал : пластмаса Осъществяване списък : 50 бр 12 мм Бял култивирани перли + ананас нокти 7 мм Забележка : Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Material:
Plastic
 :
Package List:
50Pcs 12mm White Imitation Pearl + Pineapple Nail 7mm:
 :
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard: