.

FAVOMOTO 4 бр САМ Метално Във Пришити Мъниста на Конец Голям Ръчно Очите Преносим Инструмент за Производство на Прежди, Бижута игли като Инструменти Пластмасова Игла з?

FAVOMOTO 4 бр САМ Метално Във Пришити Мъниста на Конец Голям Ръчно Очите Преносим Инструмент за Производство на Прежди, Бижута

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

ШЕВНИ ЗАКЛЮЧВАНЕ игли-нитевдеватель за бисероплетения - Идеалният инструмент за бродиране с мъниста, преносим и удобенИНСТРУМЕНТ ЗА БРОДИРАНЕ с МЪНИСТА - малка, така че лесно да го носите със себе си.ШЕВНИ ИГЛИ - след като е Получил това, бихте могли да прекарате времето си сами или с приятели.СГЪВАЕМ комплект ИГЛИ ЗА бродиране с мъниста - инструменти по 4 бр. в опаковка, достатъчна за използване.СГЪВАЕМА ИГЛА - инструмент за бродиране с мъниста Прекрасен подарък за тези, които обичат да правят със собствените си ръце.Списък на опаковки 2 x игла за плетене на една кука 1 x открита игла 1 x игла за продевания нишки Характеристики -Това също може да бъде за декоративно и приложно изкуство, шевни и производство на бижута, достатъчно тънка за продевания мъниста с различни размери Дълги прави игли за бисероплетения. -Материал : пластмаса, метална игла за бродиране с мъниста с отвор -Размер : 15,00 X1,00 X1,00 см 5,89 X0,39 X0 инструмент за бродиране с мъниста. -Цвят : Както е показано на фигура, сгъваема игла - антикорозионна и устойчиви.Лесни за използване и полагане на шевни игли. - Изработена от материал, сшивающего, шевни и други твърди проекти практически игла за шиене. - Добър набор от игли за дамите, които се справят добре в игла за шиене, плетене на една кука или плетене на иглата шевове. - Това е за ентусиасти, които обичат бижута със собствените си ръце, гривна от мъниста и т. Портативни шевни игли.Описание на продукта изключително практични игла за шиене Благодарение на тези иглам им е много лесно продевать в нишка, и те могат да се използват с тел на повечето размери. игла за бродиране с мъниста Нашите продукти са изработени от пластмаса и метал, така че можете да ги съхранявате в продължение на дълъг период от време. портативни шевни игли, между другото, това също е чудесен инструмент за шиене, шиене и на производствения инженеринг.

Декларирани характеристики