.

24 БР. Ивици от Шенилна, Чудесна Бродирана Апликация на Тъканта,, Шир на Радужном едно сърце, Нашивка с Лък за направи си САМ Раници, Шапки, Косметичек (2,36 инча)

24 БР. Ивици от Шенилна, Чудесна Бродирана Апликация на Тъканта,, Шир на Радужном едно сърце, Нашивка с Лък за направи си САМ

BGN 9.25

Сума
Налично за поръчка

Заглавие : Ивици с синельными буквиПомощ е покрит с лепило, което при нагряване се превръща в адгезивным.Освен това, той е подходящ и за производство на произведения на изкуството, занаяти, албуми за изрезки и други украшения със собствените си ръце.Ако искате те да останат отворени и никога не са спадали, че по-добре да ги шият.Много подходящ за декориране на аксесоари за ремонт на дрехи на тема "Направи си сам", подходящ за рокли, поли, чанти, дънки, шапки, обувки, ризи, чорапи etc.Name : Ивици с букви от шенилна.Помощ е покрит с лепило, което при нагряване се превръща в адгезивным.Освен това, той е подходящ и за производство на произведения на изкуството, занаяти, албуми за изрезки и други украшения със собствените си ръце.Ако искате те да останат отворени и никога не са спадали, че по-добре да ги шият.Много подходящ за декориране на аксесоари за ремонт на дрехи на тема "Направи си сам", подходящ за рокли, поли, чанти, дънки, шапки, обувки, ризи, чорапи etc.Name : Ленти от шенилна с букви Материал : Бродирана кърпа Тип : ленти Цвят : многоцветен Размер : както е показано на фигура Стил : Глад/шият Модел : Rainbow/самолет/Сърцето/Светкавица/пентаграм на Помещение включва : 24 бр. ленти от бродирани тъкани Характеристики : При глажке ивици, моля, дръжте суха кърпа и се проверява температурата на подгряване на Съвети : 1. Поради ефекта на осветление и монитори цветовете могат леко да се различават. Моля се допуска малки грешки в размер от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането! 3,1 см = 0,39 инча.

Декларирани характеристики