.

BESTOYARD 2 Листа Коледен Престилка за прозорци Снежинка Ремесленная Пяна за Занаяти Собствените си ръце, Бели Форми, изработени от Полистирол за Стенописи Коледната У?

BESTOYARD 2 Листа Коледен Престилка за прозорци Снежинка Ремесленная Пяна за Занаяти Собствените си ръце, Бели Форми, изработени

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Това продуктът е произведен от висококачествен материал за трайно и устойчиво използванеПриятен на външен вид дизайн на интериор във формата на лос, идеален за декорация на прозорци, стени и врати, за да създадете празнична атмосфера по Коледа.Той е лесен за нанасяне, е трайна, засилва атмосферата на фестивала. 2 Листа Коледните прозорец Балдахина от стиропор за занаяти собствените си ръце, Бели форми, изработени от Полистирол за Датирането на Коледните декорации на прозореца.Това продуктът е произведен от висококачествен материал за трайно и устойчиво използване.Приятен на външен вид дизайн на интериор във формата на лос, идеален за декорация на прозорци, стени и врати, за да създадете празнична атмосфера по Коледа.Той е лесен за нанасяне, е трайна, засилва атмосферата на фестивала. 2 Листа Коледните прозорец Балдахина от стиропор за занаяти собствените си ръце, Бели форми, изработени от Полистирол за Датирането на Коледните декорации на прозореца.Описание 2 Листа Коледен декор Нежно стъкло на прозореца Стереоскопичен оформление снежна сцена Декоративни коледни аксесоари за Декорация подпори за коледа търговски центраособенности - Цвят : бял./- Материал : пяна./- Размер 1 : около 66x33,5x0,1 вж./- Размер 2 : около 58x28x0,1 вж. /- Размер 3 : около 59x11,5x0,1 виж - Размер 4 : около 49x77x0,2 см. /- Размер на 5 : около 38,5x55,5x0,1 вж. /- Размер 6 : около 72x33 ./коледна декорация, коледна украса за дома, коледа, коледни декорации за дома, коледна украса на закрито, коледни орнаменти, в комплекта са включени 2 листа коледен декор от стиропор.

Декларирани характеристики