.

25 Опаковки – Комплект железни ивици с Червено Сърце за дрехи Iron On | Детски дрехи със собствените си ръце | Бродирани ленти за тениски, якета, дънки, раници, кепок, пан?

25 Опаковки – Комплект железни ивици с Червено Сърце за дрехи Iron On | Детски дрехи със собствените си ръце | Бродирани

BGN 3.98

Сума
Налично за поръчка

? ЧЕ получавате – вие ще получите пратката, съдържаща 25 бр ивици с бродерия под формата на червено сърце, което е достатъчно, за украса на вашите различни места. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ – Пластир за ютия със собствените си ръце, подходящи за вида и количеството на кръпки заедно на чанти, облекло, поли, обувки, панталони, простынях, чорапи и така нататък, и са лесни за употреба, подходящи за начинаещи или опитни хора. ? Е ЛЕСНО да се ПРИЛАГА – термоплавкий лепило върху задната част на пластира се разтопи от топлината.Можете да сложите памучна кърпа на кръпката, за да закачите кърпа преди глажкой.Дръжте суха кърпа и се проверява температурата на подгряване при гладене пластира.Вие най-добре шият ги, ако искате, да те остават за вас и никога не са спадали. ?МАТЕРИАЛ – Тези прекрасни ленти с аппликацией "ютия", изработени от качеството на тъканта на материала с помощта на термоклея-стопи на обратната страна, бродирани мотиви красиви и живи, подходящи за замазывания дупки или украса на дрехи; Ярки цветове и красиви модели ги правят по-привлекателни. ?ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ – Бъдете много внимателни с тъкани от полиестер, тъй като въздействието на кръпки, висока температура, необходима за гладене, може да доведе до изгаряния на тъканите нея или на промяна на цвета.Коприна и други нежни материи не са добри кандидати за кръпки.

Декларирани характеристики