.

Bertoo Поли Nail Gel Brush & Picker, Двустранен четка за Гел за нокти от Неръждаема Стомана, Инструмент за Полигелевых Четки, Комплект Акрил UV-наращиваний ноктите (2 опаковки)

Bertoo Поли Nail Gel Brush & Picker, Двустранен четка за Гел за нокти от Неръждаема Стомана, Инструмент за Полигелевых Четки,

BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

1 Висококачествен материал : четка за полигеля за нокти са изработени от неръждаема стомана и нейлонового влакна, което е достатъчно твърдо, за ежедневна употреба в поделках.Идеален за използване при UV-изграждане на нокти. Универсален дизайн : използва с UV-гел за удължаване на гелевых върховете на ноктите или вливат в гел изграждане на нокти.Плосък връх, предназначени за нанасяне на гела, а пискюл - за даване на форма кончикам нокти.Изискан дизайн, дръжка, равна на две ръце. Комплект четки за полигеля се използва заедно с полигелем / UV-гел за създаване на гелевых върховете на ноктите или изграждане на нокти гел. Лесна употреба : Модерен черен корпус във формата на писалка е много лесно да се запази и използва за създаване на невероятни върховете на ноктите, са подходящи както за професионална употреба, така и за самостоятелно. Практичен и портативен : Тази писалка за нокти-арт разполага с 2 капачка за писалка, за да четината четки са хубави.Продукт : Поли-гел с четка за нокти и да приема, двустранен инструмент за гелевых нокти от неръждаема стомана Поли-гел за нокти Инструмент : Лопатка и четка за зъби Материал : Неръждаема стомана + нейлоновое влакна Цвят : черен Обща дължина : 15 см/6 см Размер на шпатула : 1.5 инча Размера на четката : 0,5 инча Помещение включва : 2 х поли-гел за нокти инструмент за избор на четка за нокти дизайн нокти Четка е идеална за : 1. Представлява поли-гел за нокти с двойни форми или форми за нокти. Нанесете лак за нокти или покрасьте ноктите, за да създадете красива нийл-арт.Лопаточку може да се използва за : 1. Смесване на различни лакове за нокти, за да получите нов лак цвят. Нарежете или съберете поли-гел за нокти, акрил и гел, UV гел или друг гел за нокти.Лопаточка също така е идеален за : 1. Отодвиньте и премахване на кожичките, за да се подготви ноктите 2. Почистете мръсотията под ноктите.

Декларирани характеристики