.

ЛЕНТАТА ALIEN Nano Двустранно лента Множество Моющаяся Прозрачна Бесследная многофункционална тиксо с Нано технология-Grip за вътрешен и външен монтаж Лента, както е по?

ЛЕНТАТА ALIEN Nano Двустранно лента Множество Моющаяся Прозрачна Бесследная многофункционална тиксо с Нано технология-Grip

BGN 18.13

Сума
Налично за поръчка

[СВЕРХПРОЧНАЯ АДХЕЗИЯ] Двустранен акрилна лента с нанотехнологиями идеален за монтажВисока адгезионная способност позволява монтиране на метални, пластмасови, алуминиеви или стъклени повърхности.Предупреждение : да Не се използва върху боядисана в сухо състояние повърхности. [INSTANT ПРИКЛЕИВАНИЕ] Не изисква етап на лечение или изсушаване, просто натиснете продукт към повърхността с помощта на лентата между тях за незабавен монтаж. [ЗАЩИТА от ТЕМПЕРАТУРАТА и атмосферните влияния] Тази лента е устойчив на атмосферни влияния и е водоустойчив, което го прави идеален за вътрешни и външни приложения, такива като определяне на фото рамки, кухненски инструменти, защита мебели, килими или мокети от движение и приплъзване. [МНОЖЕСТВО] ЧУЖЕРОДНАЯ ЛЕНТА може да се използва отново няколко пъти и на седмия път, когато тя трябва да работят толкова ефективно, колкото и през първата.Просто изплакнете с неговата в мивката и го оставете да изсъхне, преди да нанесете на нова повърхност. [ЗДРАВ] Той е с дебелина 2,0 мм, ширина 3.0 см, дължина на ролка 10 метра и е достатъчно здрава, за да издържа на налягане с тегло до 17,5 килограма, без разкъсвания или други катастрофи. [ДЪЛЖИНА] 60 метра на панделки и изрязване на всеки размер. [СВЕРХПРОЧНАЯ АДХЕЗИЯ] Двустранен акрилна лента с нанотехнологиями идеален за монтаж.Висока адгезионная способност позволява монтиране на метални, пластмасови, алуминиеви или стъклени повърхности.Предупреждение : да Не се използва върху боядисана в сухо състояние повърхности. [INSTANT ПРИКЛЕИВАНИЕ] Не изисква етап на лечение или изсушаване, просто натиснете продукт към повърхността с помощта на лентата между тях за незабавен монтаж. [ЗАЩИТА от ТЕМПЕРАТУРАТА и атмосферните влияния] Тази лента е устойчив на атмосферни влияния и е водоустойчив, което го прави идеален за вътрешни и външни приложения, такива като определяне на фото рамки, кухненски инструменти, защита мебели, килими или мокети от движение и приплъзване. [МНОЖЕСТВО] ЧУЖЕРОДНАЯ ЛЕНТА може да се използва отново няколко пъти и на седмия път, когато тя трябва да работят толкова ефективно, колкото и през първата.Просто изплакнете с неговата в мивката и го оставете да изсъхне, преди да нанесете на нова повърхност. [ЗДРАВ] Той е с дебелина 2,0 мм, ширина 3.0 см, дължина на ролка 10 метра и е достатъчно здрава, за да издържа на налягане с тегло до 17,5 килограма, без разкъсвания или други катастрофи.

Декларирани характеристики