.

KAZZHA Пътна Косметичка за жени, Чанти и калъфи за Четки за грим, Косметичка-Органайзер за пътуване, Чанта-Калъф, Чанта за Тоалетни принадлежности, Преносима Чанта-Орг?

KAZZHA Пътна Косметичка за жени, Чанти и калъфи за Четки за грим, Косметичка-Органайзер за пътуване, Чанта-Калъф, Чанта за

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Текстура на материала】 Трайни козметични чанти, изработени от полуводонепроницаемого и грязеотталкивающего материал - подплата от полиестер, дизайн във формата на диаманти прави продукта по-класически и елегантенДвуслойни дизайн можете да съхранявате нещата си така, както ви се иска. 【Малки, но практични】 козметични чанти : 7,8 "x 4,7"x3" (Lxwxh), 20x12x8 см (ДхШхВ).В него могат да се съхраняват някои от големите козметични средства, като козметична четка / продукти за грижа за кожата / почистващо средство за лице / овлажняващи средства и кремове и т. Това може напълно да отговарят на вашите ежедневни нужди. 【Рационално разпределение на】 Косметичка KAZZHA има 2 слоя с цип с 3 отделни отделения за прецизно съхранение на козметични средства.Вторият слой е с голямо пространство за съхранение и слот за четка за грим.Няколко отделения за различни нужди за съхранение. 【Идеалният партньор за пътуване】 Лека и преносима дизайнерска чанта за съхранение на преносим дръжка не само може да съхранявате вашата козметика, но и може да стане ваш спътник в пътуването си, тя е лека и лесно опаковка, можете да я поставите директно в куфар. 【Многофункционален】 Косметичку KAZZHA може да се използва като косметичку, пътна чанта, чанта за лак за нокти, чанта за съхранение, водоустойчива чанта, подарък чанта, чанта за бижута, обща опаковка, чанта за опаковане на стоки от първа необходимост. 【Текстура на материала】 Трайни козметични чанти, изработени от полуводонепроницаемого и грязеотталкивающего материал - подплата от полиестер, дизайн във формата на диаманти прави продукта по-класически и елегантен.Двуслойни дизайн можете да съхранявате нещата си така, както ви се иска. 【Малки, но практични】 козметични чанти : 7,8 "x 4,7"x3" (Lxwxh), 20x12x8 см (ДхШхВ).В него могат да се съхраняват някои от големите козметични средства, като козметична четка / продукти за грижа за кожата / почистващо средство за лице / овлажняващи средства и кремове и т. Това може напълно да отговарят на вашите ежедневни нужди. 【Рационално разпределение на】 Косметичка KAZZHA има 2 слоя с цип с 3 отделни отделения за прецизно съхранение на козметични средства.Вторият слой е с голямо пространство за съхранение и слот за четка за грим.Няколко отделения за различни нужди за съхранение. 【Идеалният партньор за пътуване】 Лека и преносима дизайнерска чанта за съхранение на преносим дръжка не само може да съхранявате вашата козметика, но и може да стане ваш спътник в пътуването си, тя е лека и лесно опаковка, можете да я поставите директно в куфар.

Декларирани характеристики