.

Салфетки REDANDOR, Пластиквиниловые, Миещи, Топлоустойчиви, От Трайно PVC, Нескользящие Тъкани, за Кухненски Подложки за масата за Хранене (Комплект от 4, черен)

Салфетки REDANDOR, Пластиквиниловые, Миещи, Топлоустойчиви, От Трайно PVC, Нескользящие Тъкани, за Кухненски Подложки за

BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

✔【Материал и опаковката】 : Висококачествени екологично чисти материали, 70% винил + 30% полиестер Опаковката включва комплект от 4 хартиени кърпички, всяка размер на 17.7 "X11,8" (45 см x 30 см). ✔【Характеристики】 : Салфетка е направена от висококачествен PVC, който е термостойким, износостойким и противоскользящим.Това може да се предотврати свличане на съдове и ошпаривание плотове, и в същото време да е красиво. лесен и щедър, незатейливый и елегантен, той също така може да постави под ваза, пепелник, за да оттенить.Максимална температура на устойчивост на топлина, не трябва да надвишава 90 ℃. ✔【Почистване】 : За нея просто и е удобно да се грижат за нея директно изплакнете с вода.Не гладится, не избледнява. ✔【Използването на】 : Килими може да се използва в кухните на ресторанти, хотели, офиси и т. Той е подходящ за всички поводи и празници, Коледа, сватби, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св., Подходящ за мебели от различни стилове.За решаване на сложните проблеми на вашия живот и да се създаде спокойна и щастлива атмосфера на вечеря. ✔【Услуги】 : Благодаря ви за вашето доверие и подкрепа.Ако имате някакви въпроси по отношение на покупки, моля, свържете се с нас.Подложки може да се използва в кухните на ресторанти, хотели, офиси и т. Той е подходящ за всички поводи и празници, Коледа, сватби, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св., Подходящ за мебели от различни стилове.За решаване на сложните проблеми на вашия живот и да се създаде спокойна и щастлива атмосфера на вечеря.

Декларирани характеристики