.

YEmirth 2 бр., Новост, Дървени Обтегач за Салфетки, Изкуствено Пръстен за Салфетки с Цветен Модел, Пръстени за Салфетки с Изображение на Рози, Държач за Украса на Фестива

YEmirth 2 бр., Новост, Дървени Обтегач за Салфетки, Изкуствено Пръстен за Салфетки с Цветен Модел, Пръстени за Салфетки

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】Обтегач за салфетки, изработени от висококачествени материали, всеки детайл е точна огранку, която няма да навреди на салфетка, чрез предоставяне на съвършенствотоВисококачествен материал придава на пръстена за салфетки е много благороден и елегантен външен вид. 【Интелигентен дизайн】 Иновативен дизайн околовръстен ключалката-добре отразява дизайнерски смисъл изделия, и това е модерно и навсякъде, те изглеждат страхотно с всяка сервировкой на масата. 【Изящна изработка】 Пръстен за салфетки с цветя с глоба изработка и ярко цвете - най-добрият избор за украса на вечеря на всяка сцена, елегантен дизайн придава елегантност на масата и ще направи храната по-вкусна. 【Висока практичност】 държач за кърпички с изкуствено цвете може да се използва няколко пъти, че е безопасно и екологично чисти, а също така допринася за икономия на ресурси. 【Сцена】 приложения Цвете пръстен за салфетки подходящи за сватба, Коледа, Нова година, годишнина, празник, парти по случай рожден ден или ежедневна украса на масата. 【Висококачествени материали】Обтегач за салфетки, изработени от висококачествени материали, всеки детайл е точна огранку, която няма да навреди на салфетка, чрез предоставяне на съвършенството.Висококачествен материал придава на пръстена за салфетки е много благороден и елегантен външен вид. 【Интелигентен дизайн】 Иновативен дизайн околовръстен ключалката-добре отразява дизайнерски смисъл изделия, и това е модерно и навсякъде, те изглеждат страхотно с всяка сервировкой на масата. 【Изящна изработка】 Пръстен за салфетки с цветя с глоба изработка и ярко цвете - най-добрият избор за украса на вечеря на всяка сцена, елегантен дизайн придава елегантност на масата и ще направи храната по-вкусна. 【Висока практичност】 държач за кърпички с изкуствено цвете може да се използва няколко пъти, че е безопасно и екологично чисти, а също така допринася за икономия на ресурси. 【Сцена】 приложения Цвете пръстен за салфетки подходящи за сватба, Коледа, Нова година, годишнина, празник, парти по случай рожден ден или ежедневна украса на масата.Параметри : Тип на продукта : Кърпа за салфетокматериал : Трева Тегло дърво : прибл. 23 g / 0,8 грама Вътрешен диаметър : прибл./1,2 см Използване на продукта : сватба, Коледа, Нова година, годишнина, празник, парти по случай рожден ден или ежедневна украса на масата.

Декларирани характеристики

Item Type:
Napkin Buckle
Material:
Grass Tree
Weight:
Approx. 23g / 0.8oz
Round Inner Diameter:
Approx. 3cm / 1.2in
Product Use:
wedding, Christmas, New Year, anniversary, holiday, birthday party or daily table decoration. It is a better choice for dinner decoration for any scene.
Package List:
2 x Napkin Buckle