.

Коледни Ръкави на Кутии, Охладители Коледни Празници Капаци за Кутии за Коледни Партита, Украси за Партита, Идеи за подаръци, Аксесоари, Комплект от 12 Неопреновых К?

Коледни Ръкави на Кутии, Охладители Коледни Празници Капаци за Кутии за Коледни Партита, Украси за Партита, Идеи за подаръци,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【АКСЕСОАРИ за КОЛЕДНА УКРАСА】 Тези забавни охладители за коледа или рожден кутии са идеални за забавления и партита!Поставете го на своята специална таблица по време на честването на Коледа!Идеално за празнични събирания 【Уникален коледен дизайн】 Е за 12 кутии-охладители, по 3 във всеки стил, с празнични надписи, като "Щастлива Коледа', 'Радост', 'Нека се позабавляваме', 'Яжте, пийте и се забавлявай се', 'Това е най-прекрасното време' и т. 【високо КАЧЕСТВЕНИ Материали】 е Изработен от качествен неопрен, който е здрав и помага да се изолира от вашите напитки, предотвратяване на предаването от външната температура и от топлината на тялото на вашето питието си.Насладете се на лед мека напитка, докато той не достигне стайна температура в продължение на няколко минути. 【- ДОБРИ ИДЕИ за ПОДАРЪЦИ за празника】Уникален набор от бутилки - това е не само жар вашето парти, но и са идеален подарък за приятел или член на семейството.Изтънчен външен вид и практични характеристики на продукта покоряют сърцата на приятелите си. 【За обслужване на КЛИЕНТИ 】 Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние се ангажираме да ви предоставим продукт с най-високо качество и най-доброто обслужване. 【АКСЕСОАРИ за КОЛЕДНА УКРАСА】 Тези забавни охладители за коледа или рожден кутии са идеални за забавления и партита!Поставете го на своята специална таблица по време на честването на Коледа!Идеално за празнични събирания. 【Уникален коледен дизайн】 Е за 12 кутии-охладители, по 3 във всеки стил, с празнични надписи, като "Щастлива Коледа', 'Радост', 'Нека се позабавляваме', 'Яжте, пийте и се забавлявай се', 'Това е най-прекрасното време' и т. 【високо КАЧЕСТВЕНИ Материали】 е Изработен от качествен неопрен, който е здрав и помага да се изолира от вашите напитки, предотвратяване на предаването от външната температура и от топлината на тялото на вашето питието си.Насладете се на лед мека напитка, докато той не достигне стайна температура в продължение на няколко минути. 【- ДОБРИ ИДЕИ за ПОДАРЪЦИ за празника】Уникален набор от бутилки - това е не само жар вашето парти, но и са идеален подарък за приятел или член на семейството.Изтънчен външен вид и практични характеристики на продукта покоряют сърцата на приятелите си. 【За обслужване на КЛИЕНТИ 】 Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Декларирани характеристики