.

Uongfi Муравьиный Къща Клетка за гнезда Ферма Мравка Вила Малки Мравки Акрилни Клетки Запазват Влагата Гипсовый Заключване, Определени за терариум за Мравки (за Цвят:

Uongfi Муравьиный Къща Клетка за гнезда Ферма Мравка Вила Малки Мравки Акрилни Клетки Запазват Влагата Гипсовый Заключване,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

?Забавен и образователен подарък за всички възрасти Той развива любов към науката и палеонтология весел и интересен начин ?Нашите продукти се предоставят начини да се учат, създават приятни моменти и да общуват с членовете на семейството, а също така насърчават младите и любознателните мислители да участват в изучаването на света на околната среда и биология и открийте за себе си. ?Моля, обърнете внимание, че мравките виреят в своята домашна среда.Мравки - невероятни и высокоинтеллектуальные същества.С помощта на нашите продукти, можете да интуитивен свидетели на редица умения, като им жизнен цикъл, прокладывание тунели, преместване и строителство. ? Нашите продукти ще ви помогнат лесно да се изгради и поддържа собствена среда за мравки. Забележка : Обикновено мравките живеят от 2 до 6 месеца.Мравчена матката не е задължително, но наличието на системата ще помогне на колонията да оцелее по-дълго.5 Зона CMactivity : 4.5 Забележка : Живи мравки в комплекта не са включени.Можете да си купите живи мравки от надеждни източници.

Декларирани характеристики