.

Безпилотни летателни апарати, с бесщеточным двигател на ОБЩИНАТА GPS за деца с 4K камера HD FPV, Follow Me, Радиоуправляеми Квадрокоптер за начинаещи, с задържане на височин?

Безпилотни летателни апарати, с бесщеточным двигател на ОБЩИНАТА GPS за деца с 4K камера HD FPV, Follow Me, Радиоуправляеми

BGN 10.20

Сума
Налично за поръчка

✨ Двойна камера 4 K, свободно управление, ръчна автостабилизация кардана + технология за стабилизация на EIS, ефективно елиминира вибрациите, възникващи по време на снимане, изображението става по-стабилен и ясен! ✨ Работното разстояние на дистанционното управление е около 1000 м : модерна технология 5 G осигурява прехвърлянето на снимки без забавяне.Намалете разстоянието, се наслаждавайте на полета.Той осигурява по-плавен преглед и липсата на пречки . ✨ Мощност без зъби : той издържа 8 съпротива на вятъра.Безпилотен самолет е оборудван с четири високо ефективна бесщеточными енергоспестяващи двигатели, шумни низкочастотными и силни. Батерията с голям капацитет от 7,4 до 3000 mah, време на автономна работа за 30 минути. ✨ Последвай ме : къде да отидат, къде да следват!Чрез активиране на тази функция, самолетът може автоматично да следва движението на оператора и да снимате . ✨ Индикация на траекторията на полета : настройте маршрут, не е необходимо да се провери.Активиране на функцията за проследяване с пръст в приложението и нарисувайте желаната траектория на полета, незабавно следвайте траектория, разработена за автоматичен полет. ✨ Двойна камера 4 K, свободно управление, ръчна автостабилизация кардана + технология за стабилизация на EIS, ефективно елиминира вибрациите, възникващи по време на снимане, изображението става по-стабилен и ясен!. ✨ Работното разстояние на дистанционното управление е около 1000 м : модерна технология 5 G осигурява прехвърлянето на снимки без забавяне.Намалете разстоянието, се наслаждавайте на полета.Той осигурява по-плавен преглед и липсата на пречки . ✨ Мощност без зъби : той издържа 8 съпротива на вятъра.Безпилотен самолет е оборудван с четири високо ефективна бесщеточными енергоспестяващи двигатели, шумни низкочастотными и силни. Батерията с голям капацитет от 7,4 до 3000 mah, време на автономна работа за 30 минути. ✨ Последвай ме : къде да отидат, къде да следват!Чрез активиране на тази функция, самолетът може автоматично да следва движението на оператора и да снимате . ✨ Индикация на траекторията на полета : настройте маршрут, не е необходимо да се провери.Активиране на функцията за проследяване с пръст в приложението и нарисувайте желаната траектория на полета, незабавно следвайте траектория, разработена за автоматичен полет.

Декларирани характеристики