.

G. S РЪЧНО СГЪВАЕМ НОЖ за БРЪСНЕНЕ ЗА ПОДСТРИГВАНЕ на БРАДА, САМОБРЪСНАЧКА С ПРАВ НОЖ, ФРИЗЬОРСКИ БРЪСНАЧ СИН ЦВЯТ, ДО 22 ОСТРИЕТА (КОМПЛЕКТ ОТ 11 НОЖОВЕ)

G. S РЪЧНО СГЪВАЕМ НОЖ за БРЪСНЕНЕ ЗА ПОДСТРИГВАНЕ на БРАДА, САМОБРЪСНАЧКА С ПРАВ НОЖ, ФРИЗЬОРСКИ БРЪСНАЧ СИН ЦВЯТ, ДО 22 ОСТРИЕТА

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

ГЪВКАВО ОСТРИЕ ЗА КОНТУРИРОВАНИЯ НА КОЖАТАПЛАТИНОВОЕ НОЖ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА. РЪЧНО СГЪВАЕМ НОЖ ЗА БРЪСНЕНЕ СИН ЦВЯТ. 11 НОЖОВЕ СЕ СЧУПИ НА ДВЕ, ОБРАЗУВАЙКИ 22 ОСТРИЕТА.Идеален за ЛИЧНА или професионална употреба. ръчно сгъваем нож за бръснене, самобръсначка за подстригване на брада, фризьорски бръснач С прав нож, черна, до 22 остриета (комплект от 11 ножове).Характеристики : САМОБРЪСНАЧКА е изработена от висококачествена СТОМАНА МАТЕРИАЛ, а дръжката - от платина неръждаема СТОМАНА, гладка И УДОБНА. Завъртане на 270 градуса И гуманизированный дизайн дъга, по-удобен за промяна на подходящ ъгъл на употреба. класическа самобръсначка с прав ръб. подходящ за фризьорски салони, салони за красота или лична употреба.МОЛЯ, СЪХРАНЯВАЙТЕ ГО НА СУХО СЛЕД УПОТРЕБА.

Декларирани характеристики