.

Куки за закрепване на Винил сайдинг GDFYMI, Винтове за външна обшивка без дупки, Закачалка за монтаж на открито камера дома за сигурност, Скоби за закрепване на стоман?

Куки за закрепване на Винил сайдинг GDFYMI, Винтове за външна обшивка без дупки, Закачалка за монтаж на открито камера дома

BGN 2.40

Сума
Налично за поръчка

【Няма дупки или инструменти, не се изисква】 Просто вденьте кука във всеки шев, винил или алуминий сайдинг, осигуряване на гъвкаво позициониране на улична камера 【Лесно да се отстранява и се движи】 Тези закачалки за винил сайдинг са с нископрофилен дизайн, с малко завои, което ги прави лесни за използване, лесно да ги снимате и да се премести. 【Няма дупки или инструменти, не се изисква】 Просто вденьте кука във всеки шев, винил или алуминий сайдинг, осигуряване на гъвкаво позициониране на улична камера. 【Лесно да се отстранява и се движи】 Тези закачалки за винил сайдинг са с нископрофилен дизайн, с малко завои, което ги прави лесни за използване, лесно да ги снимате и да се премести.Технически характеристики Материал : стомана Размер : Около 1,49 инча (37,9 мм) Максимално тегло на лагер : 10 паунда Брой : 12 бр. куки за камери за сигурност на винил сайдинге в опаковката.

Декларирани характеристики