.

Универсален Aituyou 5D Диамантена Живопис по Номера, Комплект, на Ярка Луна, Пълна Тренировка, Бродерия на кръстат бод, Продукти за Рисуване, Художествен Занаят, Стикер ?

Универсален Aituyou 5D Диамантена Живопис по Номера, Комплект, на Ярка Луна, Пълна Тренировка, Бродерия на кръстат бод, Продукти

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Комплект за диамант живопис 5 D включва платно, цветни мъниста от планински кристал диамант нарязани на пластмасова тава и инструменти за диамант линии за залепване мъниста от планински кристал на платно (рамка в комплекта не са включени)Област залепване 12 X16 инча; Като добро средство за практикуване на родители и деца със собствените си ръце, тази диамантена модел е идеален за всяка възраст, подходяща за съвместно рисуване с близки и приятели.Можете да работите и да се учат намаляване на стрес, емоционално да се адаптират активно се мисли, да се повиши доверието в себе си с помощта на тази диамант картини. Диамантена картина 5 D може да се използва в спалнята, трапезарията, банята, умывальне, кухнята, офиса, както ви харесва. Комплект за диамант живопис 5 D - това е полуготов, и това е напълно рана със собствените си ръце.Ако правите това за първи път, моля, бъдете по-търпеливи.Насладете се на процеса на изготвяне на този нов стил. Комплект за диамант живопис 5 D включва платно, цветни мъниста от планински кристал диамант нарязани на пластмасова тава и инструменти за диамант линии за залепване мъниста от планински кристал на платно (рамка в комплекта не са включени).Област залепване 12 X16 инча; Като добро средство за практикуване на родители и деца със собствените си ръце, тази диамантена модел е идеален за всяка възраст, подходяща за съвместно рисуване с близки и приятели.Можете да работите и да се учат намаляване на стрес, емоционално да се адаптират активно се мисли, да се повиши доверието в себе си с помощта на тази диамант картини. Диамантена картина 5 D може да се използва в спалнята, трапезарията, банята, умывальне, кухнята, офиса, както ви харесва. Комплект за диамант живопис 5 D - това е полуготов, и това е напълно рана със собствените си ръце.Ако правите това за първи път, моля, бъдете по-търпеливи.Насладете се на процеса на изготвяне на този нов стил.Област оклейки 12 X16 инча САМ 5 D диамантена живопис - най-модерно изкуство-ръчно изработени в този момент! Диамантена живопис 5 D се основава на една и съща концепция, че и мозайка и оцветяване по номера.Това е една приятна рана, която е лесно да се събере, което я прави различна, както за деца, така и за възрастни.Комплект за рисуване с диаманти - идеално занимание за деца, които те могат да споделя с мама и татко, баба и дядо или с приятели, да украсят стаята си, за да му дам по-дизайнерски вид.

Декларирани характеристики