.

Стойка за Бродерия Бод Yiju Поставка за Бродиране с Плоча от Мъниста Кръг Подвижна Тенис на Шевни Инструмент Стабилни Дървени Проекти за Художествени Занаяти за Нас?

Стойка за Бродерия Бод Yiju Поставка за Бродиране с Плоча от Мъниста Кръг Подвижна Тенис на Шевни Инструмент Стабилни Дървени

BGN 14.46

Сума
Налично за поръчка

[Материал] : Поставка за обвивка е изработена от висококачествена дървесина, здрав и дълъг животс гладка повърхност за безопасно използване. [За лесно свързване] : Лесно се инсталира, развийте, за да освободи вътрешен обръч, поставете избрания от вас плат над горната част на вътрешния обръч, след това заключете на място горни обръч и вверните за затягане. [Инструмент за бродиране] : идеален за любителите на бродерия за бродиране, бродерия на кръстат бод, върха на иглата, перфорация и други шевни проекти със собствените си ръце. [Приятен подарък] : идеален подарък за майките, шивачки или любители на бродерия за начинаещи възрастни и деца. [Пръстени за бродерия на кръстат бод] : Лесен за използване практически бродерия и обръч за бродерия на кръстат бод.Има четири тава за бродиране с мъниста, в която може да се съхранява бродерия с мъниста, пайети, игли и други малки обекти за подобряване на ефективността. [Материал] : Поставка за обвивка е изработена от висококачествена дървесина, здрав и дълъг живот.с гладка повърхност за безопасно използване. [За лесно свързване] : Лесно се инсталира, развийте, за да освободи вътрешен обръч, поставете избрания от вас плат над горната част на вътрешния обръч, след това заключете на място горни обръч и вверните за затягане. [Инструмент за бродиране] : идеален за любителите на бродерия за бродиране, бродерия на кръстат бод, върха на иглата, перфорация и други шевни проекти със собствените си ръце. [Приятен подарък] : идеален подарък за майките, шивачки или любители на бродерия за начинаещи възрастни и деца. [Пръстени за бродерия на кръстат бод] : Лесен за използване практически бродерия и обръч за бродерия на кръстат бод.Има четири тава за бродиране с мъниста, в която може да се съхранява бродерия с мъниста, пайети, игли и други малки обекти за подобряване на ефективността.Описание : - [Материал] : Поставка за обвивка е изработена от висококачествена дървесина, здрав и дълъг живот.с гладка повърхност за безопасно използване. - [Пръстени за бродерия на кръстат бод] : Лесен за използване практически бродерия и обръч за бродерия на кръстат бод.Има четири тава за бродиране с мъниста, в която може да се съхранява бродерия с мъниста, пайети, игли и други малки обекти за подобряване на ефективността. - [За лесно свързване] : Лесно се инсталира, развийте, за да освободи вътрешен обръч, поставете избрания от вас плат над горната част на вътрешния обръч, след това заключете на място горни обръч и вверните за затягане.

Декларирани характеристики

- Material:
wood
Size Chart:
40cm/15.75inch:
The maximum thickness of the clip embroidery stretcher is about:
2.5cm/0.98inch
Height adjustment range 6 gears Approx.:
10cm/3.94inch.
The maximum thickness of the desktop that can be clamped is about:
6.5cm/2.56inch
Package Includes:
1 Wooden Embroidery Hoop Stand:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.: