.

Удобни 8 Игли С Дървена дръжка, Здрава Комплекти за Тепане Игли, за Тепане Игли, за Плоски Игли, за начинаещи, за Diy от Филц, Работна Вълна

Удобни 8 Игли С Дървена дръжка, Здрава Комплекти за Тепане Игли, за Тепане Игли, за Плоски Игли, за начинаещи, за Diy от Филц,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Игла лесно да закачите на дръжката, с него лесно се справят начинаещиИглите са изработени от твърда и прочнейшего метал, така че те да са трайни за използване.8 игли работят едновременно за постигане на по-бърз ефект сплъстяване.Този обект съдържа всичко необходимо за основно сплъстяване игла, която ще ви осигури максимално удобен за използване.Идеален за плосък игла филц и обработка на изделия от вълна и филц.Игла лесно да закачите на дръжката, с него лесно се справят начинаещи.Иглите са изработени от твърда и прочнейшего метал, така че те да са трайни за използване.8 игли работят едновременно за постигане на по-бърз ефект сплъстяване.Този обект съдържа всичко необходимо за основно сплъстяване игла, която ще ви осигури максимално удобен за използване.Идеален за плосък игла филц и обработка на изделия от вълна и филц.Характеристики : 8 игли работят едновременно за постигане на по-бърз ефект сплъстяване.Иглите са изработени от твърда и прочнейшего метал, така че те да са трайни за използване.Този обект съдържа всичко необходимо за основно сплъстяване игла, която ще ви осигури максимално удобен за използване.Игла лесно да закачите на дръжката, с него лесно се работи за начинаещи е идеален за плосък филц и обработка на изделия от вълна и филц.Параметри : Материал : дърво и метал (90) Дължина на иглата Брой S 9,1 см / 3.6 инча 30 бр M 8,1 см / 3.2 инча 30 бр L 7,8 см/ 3.2 инча 30 бр Цвят : както е показано на фигура Осъществяване Списък : 90 * Игла 1 * 8 Сменяеми игли 2 * Ръкав за пръстите 1 * Дървена дръжка с една игла Забележка : 1. Опитайте се да цепя възможно най-вертикално, за да се избегне кос 2 ваксини. Избягвайте да се люлее на иглата наляво и надясно по пътя надолу.Иглата се повреди, когато външни сили, ще се окажат вътре в нея. Поставете най-тънка част от игли в косата, а не просто протыкайте повърхността, тя да е лошо, те се оказаха. Това е нормално - дълго убождане на игла и надживявам си.Ако това не се усеща, ще ви се наложи да смените иглата. Иглата е изработена от желязо.Ако вие не го използвате за дълго време, най-добре е да нанесете масло за неговото поддържане. (Защото иглата е сравнително тънка, счупени явление ще бъде там, не заради проблеми с качеството, това е нормално износване За, особено за начинаещи, силата на по-малко, отколкото е лесно да се съборят игла).

Декларирани характеристики

Material:
wood and metal
(90) Needle:
    Length         Quantity      :
S 9.1 cm/3.6 in 30pcs M 8.1 cm/3.2 in 30pcs:
L 7.8 cm/3.2 in 30pcs:
Color:
as the picture shows
Package List:
90*Needle   :
1*Changeable 8 needles     :
2*Finger sleeve   :
1*Single needle wood handle :
Note:
1. Try to jab as vertically as possible to avoid slant jabs:
2. Avoid swaying the needle to the left and to the right on the way down. The needle will break when the outside forces inside it.:
3. Insert the thinnest part of the needle into the wool, and don't just poke the surface so it won't be felt well.:
4. It's normal to prick the needle for a long time and wear it out. If it's not felt, you'll have to change the needle.:
5. The needle is made of iron. If you don't use it for a long time, it's best to apply the oil to maintain it.:
(Because the needle is relatively thin broken phenomenon will be there, not because of quality problems, is normal wear and tear Oh, especially novice, the force is less than easy to break the needle):