.

MUGgYz 1 комплект, чанта за целувки Направи си сам, плюшен чанта със заек, комплект за бродерия, ръчна работа, Преносима чанта на верига, дрехи изкуство, творчески подар?

MUGgYz 1 комплект, чанта за целувки Направи си сам, плюшен чанта със заек, комплект за бродерия, ръчна работа, Преносима

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

♥ * Важно * Моля, свържете се с нас чрез (свържете се с търговец) и да ни информирате, какъв цвят ви е необходимо, (бял, черен, розов, сив цвят по ваш избор, ако не се свържете, ще ви изпратим бял цвят по подразбиране) ♥ Моля, обърнете внимание : Този продукт е на опаковки от материали за "Направи си сам".Ти трябва да го шият най-много.Той съдържа фигура (китайски), игла, конец, нетканую усещат кърпа, която е била издълбана в съответствие с желаната форма и други аксесоари.Насладете се на свободното си време!. ♥ Готов размер : 20*15 виж ♥ * Важно * Моля, свържете се с нас чрез (свържете се с търговец) и да ни информирате, какъв цвят ви е необходимо, (бял, черен, розов, сив цвят по ваш избор, ако не се свържете, ще ви изпратим бял цвят по подразбиране). ♥ Моля, обърнете внимание : Този продукт е на опаковки от материали за "Направи си сам".Ти трябва да го шият най-много.Той съдържа фигура (китайски), игла, конец, нетканую усещат кърпа, която е била издълбана в съответствие с желаната форма и други аксесоари.Насладете се на свободното си време!. ♥ Готов размер : 20*15 виж ♥ * Важно * Моля, свържете се с нас чрез (свържете се с търговец) и да ни информирате, какъв цвят ви е необходимо, (бял, черен, розов, сив цвят по ваш избор, ако не се свържете, ще ви изпратим бял цвят по подразбиране) ♥ Моля, обърнете внимание : Този продукт е на опаковки от материали за "Направи си сам".Ти трябва да го шият най-много.Той съдържа фигура (китайски), игла, конец, нетканую усещат кърпа, която е била издълбана в съответствие с желаната форма и други аксесоари.Насладете се на свободното си време! ♥ Готов размер : 20*15 см.

Декларирани характеристики