.

MIAOHY Титуляр за Хартиени Кърпи за ръце от Неръждаема Стомана, Закачалка за Хавлии, Без Перфорация, Стенни Стойка за Ролка Хартия за Баня, Кухня (Цвят: черен)

MIAOHY Титуляр за Хартиени Кърпи за ръце от Неръждаема Стомана, Закачалка за Хавлии, Без Перфорация, Стенни

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Този държач за хартиени кърпи за ръце е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, която е трайна и трайни, го е лесно да се прекъснеЗакачалка за кърпи без перфорация може да се използва за съхранение и демонстрация на полиетиленово фолио, торбички за боклук, кърпи за ръце, хартиени салфетки и т. Стенни стойка за ролка хартия лесно се монтират с помощта на специални винтове и пробиване е необходимо, което ви позволява бързо и лесно да го инсталирате.Държач за хартиени кърпи се различава гладка повърхност и фина обработка, която лесно се избърсват и се измива.Закачалка за хавлии, компактен и не заема много място, подходящ за използване в банята, кухнята, хола и др Спецификация : Материал : неръждаема стомана.Цвят : сребристо, черно. Размер : 28x3,5x10,5 см, Този титуляр за хартиени кърпи за ръце е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, която е трайна и трайни, го е лесно да се прекъсне.Закачалка за кърпи без перфорация може да се използва за съхранение и демонстрация на полиетиленово фолио, торбички за боклук, кърпи за ръце, хартиени салфетки и т. Стенни стойка за ролка хартия лесно се монтират с помощта на специални винтове и пробиване е необходимо, което ви позволява бързо и лесно да го инсталирате.Държач за хартиени кърпи се различава гладка повърхност и фина обработка, която лесно се избърсват и се измива.Закачалка за хавлии, компактен и не заема много място, подходящ за използване в банята, кухнята, хола и т., на Помещение включва : 1 х стойка за хартиени кърпи. 1 х Бесследная стикер. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Декларирани характеристики

Material:
Stainless steel.
Color:
Silver, Black.
Size:
28x3.5x10.5cm.
This paper towel holder is made of premium 304 stainless steel, which is sturdy and durable, not easy to break.:
The towel punch-free towel rack can be used to store and display plastic wrap, garbage bags, towels, paper towels, etc.:
The wall mounted roll paper stand is easy to install with equipped screws, and no drilling needed makes it quickly and easily to be set up.:
The paper towel holder features smooth surface and fine workmanship which is easy to wipe and wash.:
The towel rack is compact and does not take up much space, suitable for use in the bathroom, kitchen, living room, etc.:
Package Included:
1 x Paper Towel Holder.:
1 x Traceless Sticker.:
2 x Screws.:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement. :