.

Играчка-Самолетоносач, 2 в 1 да Стреля Nerf Куршум и със Самолет, Режими на полет Пенопластовый Планер, Играчка-Катапулт, Играчка-стартера е за деца на открито, Великде?

Играчка-Самолетоносач, 2 в 1 да Стреля Nerf Куршум и със Самолет, Режими на полет Пенопластовый Планер, Играчка-Катапулт,

BGN 11.99

Сума
Налично за поръчка

【Играчки за деца на борда на самолети】 - Този великолепен играчка летящ самолет-самолетоносач с ефективен обхват на 2-8 м и висока производителност свободен полет ще помогне на децата да се откъснат от площадка, играят в действие игри, както и да участват в състезания заедно с приятелиТова ще подтикне дете да споделят и да преговаря, ще му позволи да научите повече за дружеском състезание по време на игра.Супер-самолети, за момчета от 8 до 12 години. 【Режими на полет 2 В 1】 -1 промяна на самолетоносач, 4 изтребител, 8 торпедни тръби снаряди (пенопластовый стрела).Когато се снимате торпедными куршуми, самолетът се плъзга във въздуха. 【ИГРАЧКИ ЗА МОМЧЕТА】 - След деформация той става играчка за стартиране на инсталацията.Той може не само да изстрелят бойци.Децата се забавляват да се забавлявате на открито и това ще повиши интереса им към полет. 【Безопасно и забавно】 Играчки-самолети и куршуми за момчета са изработени от екологично чист ЕНП-полимер, който е лек, удароустойчив и много гъвкав.Заоблени ръбове няма да навредят на ръцете, което ще позволи на вашите деца да се насладите на играта.Планер-самолет от стиропор няма да пострада от децата си, дори ако пенопластовый планер засегнати от него по време на кацане. 【Идеален подарък】-Този мощен спортен планер на открито ще се превърне в чудесен подарък за децата 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 години.Подходящ за всички видове празници като Великден, Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин, фантастични играчки-самолети, за момчета на възраст над 3 години. 【Играчки за деца на борда на самолети】 - Този великолепен играчка летящ самолет-самолетоносач с ефективен обхват на 2-8 м и висока производителност свободен полет ще помогне на децата да се откъснат от площадка, играят в действие игри, както и да участват в състезания заедно с приятели.Това ще подтикне дете да споделят и да преговаря, ще му позволи да научите повече за дружеском състезание по време на игра.Супер-самолети, за момчета от 8 до 12 години. 【Режими на полет 2 В 1】 -1 промяна на самолетоносач, 4 изтребител, 8 торпедни тръби снаряди (пенопластовый стрела).Когато се снимате торпедными куршуми, самолетът се плъзга във въздуха. 【ИГРАЧКИ ЗА МОМЧЕТА】 - След деформация той става играчка за стартиране на инсталацията.Той може не само да изстрелят бойци.Децата се забавляват да се забавлявате на открито и това ще повиши интереса им към полет.

Декларирани характеристики