.

MEANLIN 40 бр. гума с Пирон за ремонт на гуми, Гумени Винтове за вакуум ремонт на гуми, Черен, Бърз Инструмент за Самостоятелно Ремонт на гуми, Пирон за автомобил, Мотоцик?

MEANLIN 40 бр. гума с Пирон за ремонт на гуми, Гумени Винтове за вакуум ремонт на гуми, Черен, Бърз Инструмент за Самостоятелно

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Лесно управление】 гуми changer Този пирон е лесен за инсталиране, просто поставете гумена пирон в раната гуми и затегнете я с отвертка, за да завърши прости и ефективни ремонтни дейности 【Материал】 Пирони за ремонт на гуми на самообслужване са изработени от висококачествен гумен материал, притежават висока устойчивост на топлина, трудно се разкъсват или се износват, могат надеждно заключване на вашите гуми, без разрушаването им. 【Различни размери】 Ще получите 40 винтове за ремонт на гуми.Ремонтни винтове се използват за ремонт на дупки с диаметър 1-3 мм 【Идеален ефект запечатване】 Пирон за ремонт на гуми е с интелигентен дизайн.Темата може ефективно подобряване на силата на сцепление с гума. висококачествен каучук не уврежда гума, има добра здравина на връзката и ефект запечатване, както и предотвратява попадането на вода в шина. 【Широко използван】 Инструмент за ремонт на гуми има широка гама от приложения.Може да се използва за автомобили, камиони, мотоциклети, планински велосипеди и други безкамерни гуми.Той е разработен специално за ремонт.Материал : Каучук.Опаковка : опаковка. Размер : 5,3 * 11,7 см (може да запълни празнина 0,1-3 мм).Дизайн на конец може ефективно да се увеличи силата на сцепление с гума.с добра здравина на връзката и ефект запечатване.Затегнете с помощта на отвертка, за лесно и ефективно ремонт.Това може да ви помогне да изчистите камъните на вградена гума и инсталирате пирони за ремонт на гуми.Магазин и удобен за носене, когато пътувате зад волана.

Декларирани характеристики