.

Расширительные винтове Drake Off Road 0045 с наклонена отвор, могат да се използват за монтиране и декориране, бързо разглобяване и повторно използване, без да вреди на вън?

Расширительные винтове Drake Off Road 0045 с наклонена отвор, могат да се използват за монтиране и декориране, бързо разглобяване

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

эрмани внесени умения, изобретателност производствоМоже да се използва повторно N пъти, лесно се пренася.За многократна употреба, спестяващ разходи и пари. материалът е клас 12,9, е лесно да се премахват от расширительной тръба, по-здрав.Стабилна структура и по-здрав. эрмани внесени умения, изобретателност производство.Може да се използва повторно N пъти, лесно се пренася.За многократна употреба, спестяващ разходи и пари. материалът е клас 12,9, е лесно да се премахват от расширительной тръба, по-здрав.Стабилна структура и по-трайни.Расширительные винтове Drake Off Road 0045 с наклонена отвор, могат да се използват за монтиране и декориране, бърз демонтаж и многократна употреба без да се засяга прилагането Разширителния винт с наклонена дупка стандарт : Този модел е подходящ за изолационен слой, бетон с прахово покритие, стени от червени тухли, можете да използвате всички, и тя е подходяща за настолни дрелей ниска мощност. начин на употреба : най-Лесният и удобен, него не е лесно да се повреди, демонтаж по-удобно е 1. Пробиват дупка в бетонна стена сверлом диаметър 16,5 мм, пробиват тухлена стена сверлом с напречно сверлом диаметър 16,5 мм или 17 mm (тренировка е около 8 - 10 см, разширителния тел има добър ефект фиксация и лесно да се премахват) 2. Свалете гайката и шайбата и дръжте гайка на разширяването проводника, разширителния тел поставена в дупка, затегнете гайката с гаечен ключ 3. Поставете винт прът в основата на водна бормашини, добавете шайбата и гайката, затягане, гайка може да се засили по всяко време по време на строителството 4. Демонтаж водна бормашина и разхлабете гайката на 2 см, ударьте чук кръгла главата на винта, расширительная тръба ще отслабне, а след това захванете расширительную тръба, Издърпайте винт прът навън, а след това лесно да го вадите, лесен за експлоатация, монтаж и демонтаж на лесни и разбираеми, които не са професионалисти и могат лесно да го използвате Размери : Обща дължина-175 мм винт с 12 Т-образна резба, гайка с дебелина 20 мм, шайба с дебелина 6 мм, с гайка за повишена здравина 12, диаметър на 15,6 мм, дължина в земята, 80 мм, наклонен отвор-лесно да се разшири, препоръчва се за дупки 17-19. Материал : Използва се марганцевая стомана 65, закалена при висока температура чиста стомана за изграждане на здрава технология на обработка на повърхността от окисляване и потъмняване.

Декларирани характеристики